ProsperoCapital executa silita ilegal, prin poprirea pensiei

ProsperoCapital, infiintata de KRUK, desfasoara o activitate ilegala in Romania, apeland la poprirea pensiei.

Prin cumpararea creditelor / creantelor bancare, Recuperatorul de creante ProsperoCapital se comporta precum investitorii, obtinand fraudulos poprirea pensiei si executarea silita imobiliara.

Este necesara autorizarea activitatii lor, nefiind suficienta inmatricularea in Registrul Comertului in statul de origine si un act constitutiv care sa cuprinda activitatea.

Nu credem ca Recuperatorii de Creante, precum ProsperoCapital sarl, pot cumpara loturi de creante bancare pe preturi modice, astfel sa obtina profituri uriase in lipsa autorizarii de investitori.

Nu credem ca puterea judecatoreasca poate permite un asemenea atentat la statul de drept, la activitatea de supraveghere a entitatilor offshore si la situatia cetatenilor, furati prin poprirea pensiei. 

Autorizarea data de ANPC, la nivelul Romaniei, de a defasura activitatea de recuperare creante, nu este suficienta pentru a acoperi adevaratul rol de investitor, prin achizitia de creante bancare.

Daca te intereseaza cum obtine popriea pensiei acest recuperator, iti recomand si urmatoarele articole:

Recuperatorul ProsperoCapital a fost Infiintata cu Capitalul firmei offshore KRUK

KRUK a fost infiintata in scopul demararii unor investitiii de anvergura in Creante bancare, in prezent functionand in ilegalitate, demarand executari silite ilegale.

KRUK si-a implementat afacerile in Romania prin intermediul firmelor SECAPITAL LTD, INVESTCAPITAL LTD si PROSPEROCAPITAL. Cea din urma a fost infiintata in statul Luxembourg ( avand doar o adresa fictiva in 1 B Rue Jean Piret, L-2350 ) de grupul KRUK.

Aceste firme offshore de tip satelit, precum ProsperoCapital, se identifica cu parcursul KRUK. 

În anul 1998, Piotr Krupa şi Wojciech Kuznicki au pus bazele companiei KRUK în Wroclaw (Polonia). Pe parcursul anilor, compania a dezvoltat numeroase servicii. A devenit un grup financiar dinamic, ce reunește companii cu activități de colectare a debitelor.

Înca din anul 2007, KRUK și-a consolidat prezența în regiunea EMEA. (EMEA este acronimul pentru expresia în limba engleză Europe, the Middle East and Africa, în traducere Europa, Orientul Mijlociu și Africa)

Insa, Recuperatorul de Creante ProsperoCapital are capital polonez, trebuie sa respecte legislatia din Romania precum si cea europeana.

Executorul a demarat executarea impotriva unei persoane inteligente, fost politist, care a stiut cum sa anuleze poprirea pensiei

Imediat ce ne-a contactat clientul, am demarat toate procedurile impotriva ProsperoCapital.

Firma offshore “a activat” forta coercitiva a Statului Roman, cu tot ce inseamna asta, prezenta fortelor Politiei Romane, Jandarmeriei, poprirea pensiei, posibilitatea patrunderii in domiciliul contestatorului, vanzarea bunurilor mobile si imobile ale clientului.

Clientul a apelat la un avocat specializat in executari silite si a castigat prin Contestatia la executare silita.

Insa, nu acest aspect e interesant ci istoricul contractului de credit, cesionat la recuperatorul de creante ProsperoCapital.

In aceasta perioada, cand se discuta de ” disparitia ” pensiilor speciale, merita amintit efortul pe care unii beneficiari il depun pentru acest drept fundamental, la pensie.

De exemplu, agentii de politie sunt extrem de solicitati, avand program de lucru in multe nopti, orele suplimentare nefiind achitate iar dotarile acestora lipsesc cu desavarsire.

In unele sectii de politie, agentii isi aduc laptopul de acasa pentru a lucra. In comparatie cu magistratii, agentii de politie pensionabili nu se adaptaeza prea usor la alta profesie.

In acest context, pensia speciala este singurul imbold adevarat pentru majoritatea agentilor de politie. Acest aspect este cunoscut de sefii din sistem. In cazul de fata, sefii clientului s-au folosit de autoritatea lor si l-au convins, inainte de pensionare, sa semneze ilegal un act aditional la contractul de credit.

Practic, conditia pensionarii a fost ca acesta sa accepte un contract de credit plin de clauze abuzive, impovorator si care sa suga constant bani, chiar prin Poprirea pensiei.

Sefii din sistemul de ordine publica s-au folosit de influenta lor, pentru a fi longa manus pentru banksterii BancPost

Oamenii sunt fortati de Sefii din Politie sa semneze noi contracte de credit cu bancile pentru a obtine pensia speciala.

prosperocapital
prosperocapital

http://portal.just.ro/55/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=5500000000256183&id_inst=55

Solutia: Admite acţiunea civilă formulată de contestatorul Piperea Ciprian Rusalin în contradictoriu cu intimata ProsperoCapital. Anuleaza executarea silita din dosar execuţional nr.665/2018 al SCPEJ Matei&Asociaţii, inclusiv incuviintarea executarii silite. Dispune intoarcerea executarii silite, pentru sumele retinute prin poprirea pensiei. Obligă intimata la plata sumei de 4.431 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Daca este demarata executarea silita impotriva dvs, de moment ce operatiunea este ilegala in modul in care firmele offshore opereaza, solutia vine prin Contestarea Executarii silite.

ATENTIE! PROSPERO CAPITAL cumpara cu 1 % dobanda Bancii Transilvania

 Sunt primul / singurul avocat ce a atacat la Curtea Constitutionala “ legea popririi “, adica norma juridica ce permite executorilor judecatoresti sa iti ia banii banii din conturi / din salariu, in mod abuziv.

AI LIBERTATEA DE A LUPTA CU PROSPEROCAPITAL, CU PROPRIILE LOR ARME, INSTRUMENTELE LEGALE


Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu