EOS KSI Romania srl te Executa ? Formuleaza acum Contestarea popririi

Avocatii romani Contesta si Anuleaza acele EXECUTARI SILITE ABUZIVE pornite de recuperatori precum EOS KSI Romania SRL.

Aveti dreptul la restituirea banilor, daca poprirea salariului a fost ilegala. Contesta Executarea silita imediat ce primesti actele de la Executorul Judecatoresc.

Pentru succesul contestatiei la executare, formuleaza Contestatia impotriva Executarii in termenul de 15 zile ( total : 17 zile).

Unul din procesele castigate de noi contra EOS KSI ROMANIA SRL

https://portal.just.ro/116/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20200000000106769&id_inst=116

26 mai 2023: Admite apelul declarat de apelantul Mandache Bogdan Aurelian împotriva Sentinţei civile nr.2266 pronunţată în data de 18.10.2022 de Judecătoria Călăraşi în dosarul cu nr.4222/202/2019 în contradictoriu cu intimatele EOS KSI ROMÂNIA S.R.L. şi EOS CREDIT FUNDING DAC, pe care o anulează în tot şi rejudecând: Respinge cererea de repunere în termen formulată de contestatorul Mandache Bogdan Aurelian. Respinge excepţia tardivităţii. Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Mandache Bogdan Aurelian în contradictoriu cu intimatele EOS KSI ROMÂNIA S.R.L. şi EOS CREDIT FUNDING DAC. Anulează executarea silită însăşi, respectiv anulează actele de executare cu privire la debitorul Mandache Bogdan Aurelian efectuate în dosarul de executare silită nr.813/CI/2017 al Societăţii Civile Profesionale de Executori Judecătoreşti Dumitru, Iancu & Asociaţii. Obligă intimata EOS CREDIT FUNDING DAC la plata către contestatorul Mandache Bogdan Aurelian a sumei de 1462 lei reprezentând cheltuieli de judecată la fond. Dispune restituire către contestatorul Mandache Bogdan Aurelian a sumei de 1500 lei reprezentând taxă judiciară de timbru ( fond + apel). Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 26.05.2023.


Document: Hotarâre 768/2023 26.05.2023

EOS KSI Romania srl

Clientul nostru – contestatorul – nu a incheiat niciun contract cu intimata EOS KSI ROMANIA SRL, entitatea nu reprezinta institutie financiare autorizata de institutiile Statului Roman, nefiind in evidenta BNR, dovada fiind lipsa autorizatiilor de la dosarul de executare.

Intimata nu e autorizata nici sa desfasoare activitati de investitii in nume propriu sau pe seama altuia in Romania.

Doar entitatile autorizate de BNR ar fi putut sa dobandeasca creante avand trasatura executorialitatii, prin intermediul cesiunii de creanta generata de un credit bancar.

Astfel, consideram ca EOS KSI ROMANIA SRL nu detine dreptul de a primi prin cesiune, o creanta avand ca trasatura executorialitatii.

Desi contestatorul nu a primit niciun act cu privire la eventualele cesiuni de creanta, primirea  notificarii nu ar fi avut nicio relevanta intrucat cedenta creditoare nu putea primi o creanta cu trasatura executorialitatii.

Raportat la caracterul fraudulos privind exercitarea fortei coercitive a Statului, aminitim de Principiul capacitatii speciale de folosinta ce reglementeaza activitatea intimatei, ce a fost incalcat mai ales prin infiintarea popririi, o masura grava si concreta de afectarea a ptrimoniului contestatorului.

Creditorul nu detinea toate autorizatiile si aprobarile pentru a efectua activitati specifice domeniului financiar bancar.

Normele din legislatia specifica acordarii de imprumuturi sunt parte a Drepului Public, astfel opereaza teza potrivit careia doar institutiile juridice reglementate expres sunt aplicabile, in comparatie cu dreptul privat unde opereaza regula “tot ce nu este interzis este permis”.

ATENTIE! Executarea silita a unui credit bancar poate fi contestata oricand, contestatia e imprescriptibila !

Conform art. 13 Alin. (8) LEGEA nr. 193/2000 (**republicată**) privind clauzele abuzive din contractele încheiate între profesioniști și consumatori, prin derogare de la art. 713 alin. (2) din Codul de procedură civilă, instanța de executare are posibilitatea de a examina în cadrul contestației la executare, la cererea consumatorului sau din oficiu, dacă clauzele dintr-un contract încheiat între un profesionist și un consumator ce constituie titlu executoriu au caracter abuziv, o astfel de contestație la executare fiind imprescriptibilă.

Recuperatorul de creante EOS KSI ROMANIA SRL, reprezentant al investitorului din umbra

De data aceasta, EOS KSI Romania SRL a pierdut banii pentru ca a pornit o Executare Silita Ilegala.

EOS KSI Romania SRL face parte dintr-un grup specializat în servicii de management din Germania. Are sediul la sediul la Hamburg și este controlat de grupul Otto.

EOS Group oferă servicii de management în Europa și SUA prin 34 de companii în 18 țări, are peste 3.000 de angajați la nivel mondial și un portofoliu de aproximativ 20.000 de clienți din diferite sectoare.

Actualmente, EOS KSI isi desfasoara activitate specifica Recuperatorilor de Creante cu sediul social in Romania.

 

Executarea Silita Ilegala pornita de EOS KSI ROMANIA SRL

Debitorul a contestat Executarea Silita, abuziv pornita de recuperatorul de creante EOS.

Desi clientii nostri merg la sigur atunci cand contesta executarea silita, va readucem aminte de articolul nostru in care devoalam cele 50 ( cincizeci ) de tipologii in care Executarile Silite sunt Ilegale.

Pot fi zeci de motive privind ilegalitatea si abuzul executarii silite insa judecatorii doresc debitori seriosi care introduc o con​_testatie la executare pe motive concrete, identificate in prealabil.

De aceea, rolul unui Avocat specializat in Executari Silite Abuzive este esential pentru succesul Contestarii Executarii Silite.

Prin Contestatia la Executare Silita, puteti castiga in fata bancii sau / si a recuperatorului de creante. De aceea, parcurgerea acestui articol e esentiala.

Despre abuzurile altor recuperatori puteti citi AICI – Investcapital ltd sau AICI Prosperocapital sarl.

 

In urmatoarele articole am devoalat intreaga fraudare a legislatiei aferente executarilor silite, prin masura popririi:

 

Poprirea Salariului, dispusa la cererea EOS KSI Romania srl, poate fi Ilegala

 

Forma de executare prin indisponibilizare, proprire pe salariu, este extrem de eficienta pentru Recuperatorii de creante, inclusiv pentru grupul de firme EOS.

Insa, o parte semnificativa din executarile silite sunt pornite abuziv de recuperatorii cesionari, in lipsa notificarii debitorilor.

Ne manifestam increderea ca debitorii, care contesta executarea silita in termenul de 15 zile, vor avea succes, indiferent daca apeleaza la noi sau la alt avocat specializat in contestarea executarilor silite.

Daca esti informat de banca asupra unei masuri de poprire pe salariu, reactia ta trebuie orientata spre formularea unei Cotestatii la Executare intrucat majoritatea tranzactiilor, privind cesiunea de creante , se efectueaza fara notificarea debitorilor. Te pot interesa si urmatoarele articole:

 

Contesta acum Executarea Silita efectuata de recuperatorul de creante EOS 

Asadar, poprirea pe salariu poate fi abuziv infiintata de recuperatorii de creante in general, de EOS KSI in special.

Doar daca debitorii contesta urgent executarea silita, vor putea scapa de executarea silita abuziva.

Mai mult, debitorii au dreptul de a cere restituirea banilor luati prin poprirea pe salariu. 

 

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Ne dorim ca Romania sa devina o tara sigura, unde sa te poti dezvolta social, profesional si spiritual. Ajutandu-te si pe tine, vom face un pas mic dar important, in drumul spre o tara mai curata, mai sigura.

Poprirea tertilor – legea popririi – este neconstitutionala


Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii opiniei profesionale personale in legatura cu notiuni si institutii juridice, ce prezinta un real interes public. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.