Cum se Anuleaza poprirea si Executarea Silita Ilegala a Recuperatorului EOS KSI Romania

Avocatii romani Contesta si Anuleaza acele EXECUTARI SILITE ABUZIVE pornite de recuperatori precum EOS KSI Romania. Aveti dreptul la restituirea banilor daca poprirea salariului a fost ilegala. Contesta Executarea silita imediat ce primesti actele de la Executorul Judecatoresc.

Pentru succesul contestatiei la executare, formuleaza Contestatia impotriva Executarii pornita de EOS KSI Romania si scapa de executare.

EOS KSI Romania

Recuperatorul de creante EOS KSI ROMANIA, reprezentant al investitorului din umbra

De data aceasta, EOS KSI Romania a pierdut banii pentru ca a pornit o Executare Silita Ilegala.

EOS KSI Romania face parte dintr-un grup specializat în servicii de management din Germania. Are sediul la sediul la Hamburg și este controlat de grupul Otto.

EOS Group oferă servicii de management în Europa și SUA prin 34 de companii în 18 țări, are peste 3.000 de angajați la nivel mondial și un portofoliu de aproximativ 20.000 de clienți din diferite sectoare.

Actualmente, EOS KSI Romania isi desfasoara activitate specifica Recuperatorilor de Creante cu sediul social in Romania.

Executarea Silita Ilegala pornita de EOS KSI ROMANIA

Debitorul a contestat Executarea Silita, abuziv pornita de recuperatorul de creante EOS.

Desi clientii nostri merg la sigur atunci cand contesta executarea silita, va readucem aminte de articolul nostru in care devoalam cele 50 ( cincizeci ) de tipologii in care Executarile Silite sunt Ilegale.

Pot fi zeci de motive privind ilegalitatea si abuzul executarii silite insa judecatorii doresc debitori seriosi care introduc o con​_testatie la executare pe motive concrete, identificate in prealabil.

De aceea, rolul unui Avocat specializat in Executari Silite Abuzive este esential pentru succesul Contestarii Executarii Silite.

Prin Contestatia la Executare Silita, puteti castiga in fata bancii sau / si a recuperatorului de creante. De aceea, parcurgerea acestui articol e esentiala.

Despre abuzurile altor recuperatori puteti citi AICI – Investcapital ltd sau AICI Prosperocapital sarl.

Poprirea Salariului, dispusa la cererea EOS KSI Romania, poate fi Ilegala

Forma de executare prin indisponibilizare, proprire pe salariu, este extrem de eficienta pentru Recuperatorii de creante, inclusiv pentru grupul de firme EOS.

Insa, o parte semnificativa din executarile silite sunt pornite abuziv de recuperatorii cesionari, in lipsa notificarii debitorilor.

Ne manifestam increderea ca debitorii, care contesta executarea silita in termenul de 15 zile, vor avea succes, indiferent daca apeleaza la noi sau la alt avocat specializat in contestarea executarilor silite.

Daca esti informat de banca asupra unei masuri de poprire pe salariu, reactia ta trebuie orientata spre formularea unei Cotestatii la Executare intrucat majoritatea tranzactiilor, privind cesiunea de creante , se efectueaza fara notificarea debitorilor.

Contesta acum Executarea Silita efectuata de recuperatorul de creante EOS KSI Romania

Asadar, poprirea pe salariu poate fi abuziv infiintata de recuperatorii de creante in general, de EOS KSI Romania in special.

Doar daca debitorii contesta urgent executarea silita, vor putea scapa de executarea silita abuziva.

Mai mult, debitorii au dreptul de a cere restituirea banilor luati prin poprirea pe salariu. 

Cheltuielile de judecata vor fi restituite sau / si puse in sarcina recuperatorului de creante ce a pornit ilegal executarea silita.

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU CONTESTAREA EXECUTARII DEMARATA DE EOS


Cabinet de Avocatura Velicu Daniel            avocat@velicu.eu           0729108050

  • Informatii utile
5
Sending
User Review
0 (0 votes)