Un Avocat Specializat in EXECUTARI SILITE intr-un proces castigat

avocat specializat in executari silite

Un avocat specializat in Executari Silite te poate ajuta sa afli cum castigi procese contra KRUK sau contra altor recuperatori de creante. 

Conditia succesului impotriva creditorului, ce te executa ilegal si abuziv, rezida si in colaborarea dintre Avocatul Specializat in Executari Silite si Contestator.

Eu sunt singurul avocat ce a atacat la Curtea Constitutionala “ legea popririi “, adica norma juridica ce permite executorilor judecatoresti sa iti ia banii banii din conturi / din salariu, in mod abuziv.

Poprirea tertilor – legea popririi – este neconstitutionala

Afla cand si daca creditorul te poate executa silit, completand urmatorul formular.

 

Debitorii, executati silit abuziv de KRUK sau alti Recuperatori, trebuie incurajati si sustinuti de oricare Avocat specializat in Executari Silite

 

Un Avocat Specializat in Executari Silite iti poate deschide mintea, te va ajuta sa castigi procese contra KRUK.

Poti afla cum castigi procese contra KRUK si, mai ales, cand si cum Kruk te poate executa silit.

Eu sunt primul avocat care a identificat si expus in public situatia recuperatorilor de creante, investitori neautorizati in Romania.

Niciun alt avocat, asa zis specializat in executari silite, nu a identificat sau / si criticat executarea silita pentru acest motiv. 

Daca esti executat silit si te opui prin contestarea executarii silite, devii un cetatean model.

Simpla nesupunere la abuz te transforma intr-o persoana demna de respectul meu. Imi doresc sa te ajut neconditionat.

Urmaresc sa anulez Poprirea Contului bancar sau Masura de poprire transmisa angajatorului.

Sunt interesat extrem de mult de Executarea Silita Imobilira, sa te salvez de o eventuala vanzare abuziva a locuintei tale la licitatie publica.

In acest sens, iti ofer o parte din cunostintele mele pentru a te ajuta sa obtii Anularea Executarii Silite.

Poti afla cum castig procese contra KRUK ori cu alti recuperatori de creante.

Cred cu tarie ca Abuzul se poate combate prin Contestarea Executarii Silite.

 

1. Sunt asaltat de mesaje si apeluri din partea consumatorilor executati silit abuziv, dezamagiti de Avocatii lor.

2. Mai mult, sunt contactat si de avocatii care nu sunt specializati in Executari Silite. Acestia au fost angajati sa anuleze Executarea Silita Ilegala, desi nu sunt specializati.

 

Eu le raspund tuturor. Scrie-mi si tu si primesti raspunsul in maxim 2 ore!

 

Celor din prima categorie le spun ca nu accept procese impotriva altor avocati, rolul meu este de a ajuta contestatorii sa castige Procesul contra KRUK.

Nu sustin si nu incurajez, sub nicio forma, razbunarea sau orice alta forma de a face rau cuiva.

Trebuie doar sa fii atent la cum arata contestatia facuta de avocat.

Suna-l, mergi la biroul lui, cere-i o copie, citeste-o, discuta cu avocatul pe marginea motivelor de ilegalitate criticate.

Transmite-i articolul nostru 50 TIPURI DE EXECUTARI SILITE ILEGALE.

Oricare din cele 50 de motive, odata identificat in al tau dosar, te va salva.

Ajuta-ti Avocatul, ajutandu-te pe tine.

Te poti consulta si cu mine, iti pot raspunde pe WhatsApp – 0729108050, Facebook sau e-mail. Imi doresc sa te ajut oricat de mult pot pentru Anularea Executarii Abuzive.

Celor din a doua categorie le raspund ca in calitate de specialist in apararea si promovarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor, sunt oricand la dispozitia lor.

 

Ajut alti avocati sa castige contra KRUK sau impotriva altor recuperatori.

Avocatii, care lupta pentru Anularea Executarii Silite abuzive, trebuie ajutati si chiar promovati.

Ei te invata Cum sa castigi procese contra KRUK.

 

Cabinetul de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii ofera servicii specializate pentru Contestarea Executarii SiliteUn avocat specializat in executari silite te poate ajuta sa afli cum castigi procese contra Kruk 

Inca din anul 2005, de cand am pasit pentru prima data in Palatul Facultatii de Drept, ca student, mi-am propus sa promovez si sa apar DREPTURILE si LIBERTATILE cetatenesti. Intr-o societate intemeiata pe valorile democratiei şi ale statului de drept, AVOCATUL are un Rol Esential. 

Cred ca Avocatul este indispensabil justiţiei şi justiţiabililor şi are sarcina de a apăra Drepturile şi Interesele acestora.

Sunt un Avocat Specializat in Executari Silite, orice dosar de executare e o provocare pentru mine.

Anularea Executarii Silite este scopul Contestarii Executarii.

Castig contra KRUK sau impotriva Recuperatorilor de Creante precum INVESTCAPITAL LTD ori PROSPEROCAPITAL SARL si vreau sa ajut oricare persoana de buna credinta, ce e sugrumata de abuzul Executorilor judecatoresti.

Valorile pe care mi le-am insusit si pentru care pledez sunt :

– Increderea in actul de justitie si in eforturile pe care le depun;

– Probitatea profesionala (cunoasterea in detaliu a doctrinei, practicii judecatoresti si a legislatiei);

– Excelenta – un avocat de succes este acela care schimba paradigma negativa din domeniul judiciar. Onorariul pe care il solicit este pe masura specializarii si eforturilor dedicate fiecarei cauze in parte.

Totusi, onorariul se recupereaza de la creditorul abuzator, constituind cheltuieli de judecata.

Aloc lunar sute de ore pentru informarea cetatenilor asupra modului in care se poate lupta contra abuzurilor executorilor judecatoresti.

 

Procese castigate contra KRUK sau INVESTCAPITAL, PROSPEROCAPITAL si SECAPITAL de un avocat specializat in executari silite

 

 

Un proces contra KRUK, sau impotriva entitatilor infiintate de gigantul KRUK, e o provocare in sine.

Pentru a afla cum castigi procese contra KRUK, informeaza-te asupra acestei entitati offshore de la un avocat specializat in executari silite Conditia succesului rezida in cunoasterea grupului KRUK si a modului in care actioneaza.

Un avocat specializat in executari silite are dueluri in mod constant cu grupul de firme KRUK. In 1998, Piotr Krupa şi Wojciech Kuznicki au fondat compania KRUK în Wroclaw (Polonia).

Înca din anul 2007, KRUK și-a consolidat prezența în regiunea EMEA. (EMEA este acronimul pentru expresia în limba engleză Europe, the Middle East and Africa, în traducere Europa, Orientul Mijlociu și Africa)

După intrarea cu succes pe piața din România – 2007, a devenit imediat unul dintre jucătorii de top de pe piata.

Desi, KRUK are capital strain, trebuie sa respecte legislatia din Romania precum si cea europeana.

Succesul KRUK in Romania se datoreaza si faptului ca debitorii nu au reactionat corespunzator la formele de executare silita incepute de Recuperatorii de creante SECAPITAL ltd, INVESTCAPITAL MALTA sau PROSPEROCAPITAL sarl.

 

Executarile silite ale recuperatorilor de creante se bazeaza, in special, pe Clauzele abuzive din contractul de credit, incheiat cu Banca sau IFN-ul. 

Foarte putini debitori, procentual vorbind, au apelat la CONTESTAREA EXECUTARII SILITE.

In schimb, foarte multe persoane executate de acesti recuperatori de creante au reusit sa anuleze formele de executare silita.

Evident, la cauzele mai sus amintite, succesul KRUK se bazeaza si pe incalcarea legislatiei relevante executarii silite.

 

 

Privind creditele cesionate catre firmele de recuperare a creantelor bancare, iti recomand si urmatoarele articole:

 

KRUK sau alt Recuperator de creante a demarat o executare silita nelegala ? Kruk te poate executa silit ? Raspunsul se gaseste in intuitia unui Avocat specializat in Executari Silite

O parte din clientii multumiti de serviciile unui avocat specializat in executari silite

 

 

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000666151&id_inst=301

 

Reclamant – Gurita Violeta – la avocat Velicu Daniel

 

Parate KRUK SA si BCR SA

13 mai 2021 – Admite în parte cererea. Constată caracterul abuziv al clauzei prevăzute în Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr. 739/07.09.2007 la art. 5 teza II-a (dobânda curenta este formata din dobânda de referinta variabila, care se afisează la sediile BCR, la care se adăuga 2,05 puncte procentuale). Constată caracterul abuziv al clauzei prevăzute la art. 9 lit. f din contractul de credit bancar nr. 739/07.09.2007 referitoare la comisionul de urmărire riscuri. Constată nulitatea absolută a clauzelor menţionate anterior şi dispune eliminarea acestor clauze din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr. 739/07.09.2007. Obligă pârâta BCR să restituie reclamantului dobânda curentă percepută peste ceea ce depăseste procentul de 11,8% pe an si comisionul de urmărire riscuri încasate de bancă până la data cesionării creantei ce rezultă din contractul nr. 739/07.09.2007, la care se adaugă dobânda legală aferentă calculată de la data achitării sumelor de către reclamantă până la momentul restituirii sumei încasate cu acest titlu. Obligă pârâta KRUK S.A. să restituie reclamantului dobânda curentă percepută peste ceea ce depăseste procentul de 11,8% pe an si comisionul de urmărire riscuri încasate de această pârâtă după data când a cumpărat creanta ce rezultă din contractul nr. 739/07.09.2007, la care se adaugă dobânda legală aferentă calculată de la data achitării sumelor de către reclamantă până la momentul restituirii sumei încasate cu acest titlu.

Dobanda variabila e clauza abuziva | Cand este abuziva dobanda variabila

 

 

http://portal.just.ro/104/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21300000000036993&id_inst=104

Tribunalul Olt

Apelant reclamant – Titirica Anisoara – la avocat Velicu Daniel

Parata intimata – PROSPEROCAPITAL SARL la KRUK ROMANIA SRL

16 aprilie 2021 – Admite apelul formulat de apelanta TITIRICĂ ANIŞOARA împotriva încheierii civile nr. 1281/16.11.2020 pronunţată de Judecătoria Corabia. Schimbă în totalitate încheierea civilă nr. 1281/16.11.2020 pronunţată de Judecătoria Corabia în sensul că admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea TITIRICĂ ANIŞOARA în contradictoriu cu intimata PROSPEROCAPITAL S.A.R.L. şi anulează încheierea nr. 237/30.03.2020 pronunţată de Judecătoria Corabia şi executarea silită din dosarul de executare silită nr. 525/E/2020 al Biroului Executorului Judecătoresc Clement Gheorghe.

 

http://portal.just.ro/285/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28500000000106557&id_inst=285

Judecatoria Radauti

Contestator Bureştean Cornelia Mia – la Avocat VELICU Daniel

Parata intimata INVESTCAPITAL LTD – la KRUK ROMANIA

4 august 2021: Admite contestatia la executare, în parte. Desfiintează executarea silită însăsi care face obiectul dosarului executional nr.417/2020 instrumentat de Biroul Executorului Judecătoresc Secrieru Sînziana. Respinge petitul privind anularea încheierii nr.835/05.06.2020 a Judecătoriei Rădăuti. Obligă pe intimati să plătească contestatoarei suma de 2100 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

 

Sunt genul de avocat care se implica total in cauzele clientilor, dovada procedura demarata la Curtea Constitutionala impotriva legii popririi. Mi-as dori sa opresc toate executarile demarate de aceste firme suspecte.

 

 

 


Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind evidenta importanta subiectelor tratate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.