Un Avocat specializat in executari silite intr-un proces castigat

avocat specializat in executari silite

 

Un avocat specializat in Executari Silite (avocat executari silite ) te poate ajuta sa afli cum castigi procese contra recuperatorilor de creante & Bancilor

Conditia succesului impotriva creditorului, ce te executa ilegal si abuziv, rezida si in colaborarea dintre Avocatul Specializat in Executari Silite si Contestator. Ai grija la ce avocati contactezi, multi dintre ei preiau de pe blogul meu articole, intrucat nu detin expertiza !

Scopul meu este de a depune diligentele profesionale la un nivel maxim de expertiza, pentru a facilita procedurile de anulare a datoriei si a executarii silite, cat timp executarea e abuziva si nelegala.

Toate executarile demarate de Banci, Recuperatori si IFN-uri sunt ilegal demarate / continuate.

 

https://velicu.eu/niciun-recuperator-de-creante-nu-detine-creanta-certa-in-executari-silite/

Eu sunt singurul avocat ce a atacat la Curtea Constitutionala “ legea popririi “, adica norma juridica ce permite executorilor judecatoresti sa iti ia banii banii din conturi / din salariu, in mod abuziv.

https://velicu.eu/poprirea-tertilor-legea-popririi-neconstitutionala/

Afla cand si daca creditorul te poate executa silit, completand urmatorul formular.

 

Debitorii, executati silit abuziv de Recuperatorii de creante, trebuie incurajati si sustinuti de oricare Avocat specializat in Executari Silite

Stiai ca Legea recuperatorilor de creante OUG nr 15/2024 introduce BNR in proceduri si sporeste rolul ANPC ?
 
Procedura de autorizare a firmelor de recuperare a creantelor va bloca toate executarile silite, daca legislatia nu va fi respectata.
 
Ca o concluzie personala, protectia instituita de Guvern este la nivel de legislatie, drepturile conferite prin OUG 15/2024 trebuie invocate prin diverse proceduri si procese civile, in raport cu firmele ce recupereaza creante.
 
Recuperatorii de creante capata obligatii sporite, rolul ANPC se intareste si este introdusa BNR pentru prima oara in istoria activitatii acestor firme ce recupereaza creante.

 

https://velicu.eu/executarea-silita-imobiliara-vanzare-licitatie-publica/

Un Avocat Specializat in Executari Silite iti poate deschide mintea, te va ajuta sa castigi procese contra Recuperatorilor de creante, precum KRUK.

Poti afla cum castigi procese contra acestor firme.

Eu sunt primul avocat care a identificat si expus in public situatia recuperatorilor de creante, investitori neautorizati in Romania.

Niciun alt avocat, asa zis specializat in executari silite, nu a identificat sau / si criticat executarea silita pentru acest motiv. 

Daca esti executat silit si te opui prin contestarea executarii silite, devii un cetatean model.

Simpla nesupunere la abuz te transforma intr-o persoana demna de respectul meu. Imi doresc sa te ajut neconditionat.

Urmaresc sa anulez Poprirea Contului bancar sau Masura de poprire transmisa angajatorului.

Sunt interesat extrem de mult de Executarea Silita Imobilira, sa te salvez de o eventuala vanzare abuziva a locuintei tale la licitatie publica.

In acest sens, iti ofer o parte din cunostintele mele pentru a te ajuta sa obtii Anularea Executarii Silite.

Poti afla cum castig procese contra unui recuperator de creante.

Cred cu tarie ca Abuzul se poate combate prin Contestarea Executarii Silite.

 

1. Sunt asaltat de mesaje si apeluri din partea consumatorilor executati silit abuziv, dezamagiti de Avocatii lor.

2. Mai mult, sunt contactat si de avocatii care nu sunt specializati in Executari Silite. Acestia au fost angajati sa anuleze Executarea Silita Ilegala, desi nu sunt specializati.

 

Eu le raspund tuturor. Scrie-mi si tu si primesti raspunsul in maxim 2 ore!

 

Celor din prima categorie le spun ca nu accept procese impotriva altor avocati, rolul meu este de a ajuta contestatorii sa castige Procesul contra recuperatorilor.

Nu sustin si nu incurajez, sub nicio forma, razbunarea sau orice alta forma de a face rau cuiva.

Trebuie doar sa fii atent la cum arata contestatia facuta de avocat.

Suna-l, mergi la biroul lui, cere-i o copie, citeste-o, discuta cu avocatul pe marginea motivelor de ilegalitate criticate.

Transmite-i articolul nostru 50 TIPURI DE EXECUTARI SILITE ILEGALE.

Oricare din cele 50 de motive, odata identificat in al tau dosar, te va salva.

Ajuta-ti Avocatul, ajutandu-te pe tine.

Te poti consulta si cu mine, iti pot raspunde pe WhatsApp – 0729108050, Facebook sau e-mail. Imi doresc sa te ajut oricat de mult pot pentru Anularea Executarii Abuzive.

Celor din a doua categorie le raspund ca in calitate de specialist in apararea si promovarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor, sunt oricand la dispozitia lor.

https://velicu.eu/avocat-executarea-silita-a-creantei-fiscale/

 

Ajut alti avocati sa castige contra KRUK sau impotriva altor recuperatori. Ai grija la ce avocati contactezi, multi preiau argumente din acest blog!

Avocatii, care lupta pentru Anularea Executarii Silite abuzive, trebuie ajutati si chiar promovati.

Ei te invata Cum sa castigi procese contra firmelor de recuperare a creantelor.

 

Cabinetul de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii ofera servicii specializate pentru Contestarea Executarii SiliteUn avocat specializat in executari silite te poate ajuta sa afli cum castigi procese de anulare a executarii silite

Inca din anul 2005, de cand am pasit pentru prima data in Palatul Facultatii de Drept, ca student, mi-am propus sa promovez si sa apar DREPTURILE si LIBERTATILE cetatenesti. Intr-o societate intemeiata pe valorile democratiei şi ale statului de drept, AVOCATUL are un Rol Esential. 

Cred ca Avocatul este indispensabil justiţiei şi justiţiabililor şi are sarcina de a apăra Drepturile şi Interesele acestora.

 

Sunt un Avocat Specializat in Executari Silite, orice dosar de executare e o provocare pentru mine.

Anularea Executarii Silite este scopul Contestarii Executarii.

Castig contra Recuperatorilor de Creante precum INVESTCAPITAL LTD ori PROSPEROCAPITAL SARL si vreau sa ajut oricare persoana de buna credinta, ce e sugrumata de abuzul Executorilor judecatoresti.

Valorile pe care mi le-am insusit si pentru care pledez sunt :

– Increderea in actul de justitie si in eforturile pe care le depun;

– Probitatea profesionala (cunoasterea in detaliu a doctrinei, practicii judecatoresti si a legislatiei);

– Excelenta – un avocat de succes este acela care schimba paradigma negativa din domeniul judiciar. Onorariul pe care il solicit este pe masura specializarii si eforturilor dedicate fiecarei cauze in parte.

Totusi, onorariul se recupereaza de la creditorul abuzator, constituind cheltuieli de judecata.

Aloc lunar sute de ore pentru informarea cetatenilor asupra modului in care se poate lupta contra abuzurilor executorilor judecatoresti. Alti avocati preiau, din articolele mele, argumente si jurisprudenta.

 

Procese castigate contra KRUK sau INVESTCAPITAL, PROSPEROCAPITAL si SECAPITAL de un avocat specializat in executari silite

 

 

Ce inseamna un avocat specializat in executari silite – avocat executari silite

 

Sunt avocat Velicu Daniel, membru in Baroul Bucuresti, specializat in tot ce inseamna executarea silita, prin poprire, executare silita imobiliara s.a. astfel de proceduri, ce implica forta coercitiva a Statului.

Am devenit renumit la nivel national, pentru lupta contra Bancilor & firmelor de recuperare a creantelor bancare, castigand contra acestora peste 500 de procese, in ciuda piedicilor de tot felul, unele amintite aici.

Articolele mele, expuse aici, sunt folosite, atat de avocati, cat si de justitiabili, pentru anularea executarilor si a datoriilor, sau pentru simpla si completa informare.

Clientii ma admira si apreciaza, poate si pentru ca duc demersurile unde alti avocati nici cu gandul nu ajung. Pe de alta parte, clientii din provincie sunt nevoiti sa angajeze avocati din Bucuresti, ce nu se tem sa se razboiasca cu judecatorii din provincie, multi din ei, impostori dovediti, in special – clientii entitatilor cu care avem procese.

 

Executarile silite ale recuperatorilor de creante se bazeaza, in special, pe Clauzele abuzive din contractul de credit, incheiat cu Banca sau IFN-ul. 

Foarte putini debitori, procentual vorbind, au apelat la CONTESTAREA EXECUTARII SILITE.

In schimb, foarte multe persoane executate de acesti recuperatori de creante au reusit sa anuleze formele de executare silita.

Evident, la cauzele mai sus amintite, succesul firmelor, precum KRUK, se bazeaza si pe incalcarea legislatiei relevante executarii silite.

 

 

Privind creditele cesionate catre firmele de recuperare a creantelor bancare, iti recomand si urmatoarele articole:

 

 

Banca sau vreun Recuperator de creante a demarat o executare silita nelegala ? Raspunsul se gaseste in intuitia unui Avocat specializat in Executari Silite

O parte din clientii multumiti de serviciile unui avocat specializat in executari silite

 

 

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000666151&id_inst=301

 

Reclamant – Gurita Violeta – la avocat Velicu Daniel

 

Parate KRUK SA si BCR SA

13 mai 2021 – Admite în parte cererea. Constată caracterul abuziv al clauzei prevăzute în Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr. 739/07.09.2007 la art. 5 teza II-a (dobânda curenta este formata din dobânda de referinta variabila, care se afisează la sediile BCR, la care se adăuga 2,05 puncte procentuale). Constată caracterul abuziv al clauzei prevăzute la art. 9 lit. f din contractul de credit bancar nr. 739/07.09.2007 referitoare la comisionul de urmărire riscuri. Constată nulitatea absolută a clauzelor menţionate anterior şi dispune eliminarea acestor clauze din Contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr. 739/07.09.2007. Obligă pârâta BCR să restituie reclamantului dobânda curentă percepută peste ceea ce depăseste procentul de 11,8% pe an si comisionul de urmărire riscuri încasate de bancă până la data cesionării creantei ce rezultă din contractul nr. 739/07.09.2007, la care se adaugă dobânda legală aferentă calculată de la data achitării sumelor de către reclamantă până la momentul restituirii sumei încasate cu acest titlu. Obligă pârâta KRUK S.A. să restituie reclamantului dobânda curentă percepută peste ceea ce depăseste procentul de 11,8% pe an si comisionul de urmărire riscuri încasate de această pârâtă după data când a cumpărat creanta ce rezultă din contractul nr. 739/07.09.2007, la care se adaugă dobânda legală aferentă calculată de la data achitării sumelor de către reclamantă până la momentul restituirii sumei încasate cu acest titlu.

https://velicu.eu/cand-este-abuziva-dobanda-variabila/

 

 

http://portal.just.ro/104/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21300000000036993&id_inst=104

Tribunalul Olt

Apelant reclamant – Titirica Anisoara – la avocat Velicu Daniel

Parata intimata – PROSPEROCAPITAL SARL la KRUK ROMANIA SRL

16 aprilie 2021 – Admite apelul formulat de apelanta TITIRICĂ ANIŞOARA împotriva încheierii civile nr. 1281/16.11.2020 pronunţată de Judecătoria Corabia. Schimbă în totalitate încheierea civilă nr. 1281/16.11.2020 pronunţată de Judecătoria Corabia în sensul că admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea TITIRICĂ ANIŞOARA în contradictoriu cu intimata PROSPEROCAPITAL S.A.R.L. şi anulează încheierea nr. 237/30.03.2020 pronunţată de Judecătoria Corabia şi executarea silită din dosarul de executare silită nr. 525/E/2020 al Biroului Executorului Judecătoresc Clement Gheorghe.

 

 

Un avocat specializat in executari silite face diferenta

 

Stiai ca Dobanda penalizatoare, impusa de Banci & IFN-uri in contractele de credit incheiate pana in oct 2011, este lovita de nulitate absoluta?

Stiai ca toate contractele de credit incheiate pana in oct 2011 beneficiaza de Legea 313/1879 pentru anularea clauzei penale din oarecare contracte şi pentru adaosul unui alineat la articolul 1089 din Codul civi, lege aplicabila si in present pe aceste acte juridice?

Legea nr. 313/1879 pentru anularea clauzei penale din oarecare contracte şi pentru adaosul unui alineat la articolul 1089 din Codul civi are următorul cuprins:

– Art. 1: “Clauza penală, aflată în contracte de împrumuturi sau de prestaţiuni în natură, este şi va rămâne anulată, oricare va fi data actului a cărui executare se cere, însă numai dacă termenul exigibilităţii creanţei va cădea în urma promulgării acestei legi.Judecătorul, în caz de împrumut, va putea condamna numai la plata dobânzii prevăzută de art. 1589 din Codul civil, sau, în caz de alte obligaţiuni, la daune-interese, conform art. 1084 din Codul civil”.

– Art. 2: “Dacă clauza penală nu va fi stipulată direct, ci va fi deghizată sub o altă formă, sau va rezultă din condiţiunile actului, judecătorul va aprecia şi va putea anula din contract aceea ce ar avea caracterul de clauză penală, putând aplica, după cazuri, art. 1589 sau art. 1084 din Codul civil”.

 

Succint, Legea 313/1879 interzice instituirea clauzei penale în contractele de împrumut sau prestaţii în natură, sub sancţiunea nulităţii.

 

Sunt atrase prevederile art. 966 coroborat cu art. 968 din Codul civil, care prevăd că obligaţia fondată pe o cauză ilicită , prohibită de legi, nu poate avea niciun efect.

Legea 313/1879 a fost supusa, in mod succesiv, interpretarii oficiale a ICCJ, astfel ca e aplicabila atat raporturilor civile cat sim ai ales asupra raporturilor comerciale, unde se incadreaza majoritatea contractelor de credit.

DECIZIA nr. 541 din 2006 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 403 alin. 4 din Codul de procedură civilă şi a dispoziţiilor Legii nr. 313/1879 pentru anularea clauzei penale din oarecari contracte şi pentru adaosul unui alineat la articolul 1089 din Codul civil a interpretat in concret Legea 313 / 1879.

Examinând excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 şi 2 din Legea nr. 313/1879, Curtea reţine că acestea prevăd nulitatea clauzei penale din contractele de împrumut sau prestaţii în natură, în caz de litigiu, instanţa având posibilitatea de a condamna debitorul numai la plata dobânzii legale sau a celei stipulate în contract, ori, în situaţia altor obligaţiuni, la daune-interese, conform art. 1084 din Codul civil.

Dispoziţiile art. 3 din legea criticată prevăd sancţiunea nulităţii pentru clauzele care stipulează dobânda la dobânda stabilită în contract, aşa-numitul anatocism consacrat în doctrina de specialitate.

In concluzie, contra creditorului, oricare ar fi acesta, pe un contract de credit incheiat anterior oct 2011, trebuie sa invocati aceste prevederi legale pentru anularea dobanzii penalizatoare, coroborat cu art. 966 si cu art. 968 din vechiul Cod civil, care prevăd că obligaţia fondată pe o cauză ilicită , prohibită de legi, nu poate avea niciun efect.

 

Sunt genul de avocat care se implica total in cauzele clientilor, dovada procedura demarata la Curtea Constitutionala impotriva legii popririi. Mi-as dori sa opresc toate executarile demarate de aceste firme suspecte. 

https://velicu.eu/poprirea-tertilor-legea-popririi-neconstitutionala/

 

 

 


Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind evidenta importanta subiectelor tratate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.

https://velicu.eu/darea-in-plata-legea-77-2016-dare-in-plata-credit-bancar/