avocat@velicu.eu

Tel 031.420.83.64 | Mob 0729.108.050

Ghidul de prelucrare a datelor

De ce ne aflăm amândoi în acest loc

Site-ul – https://velicu.eu – a fost conceput drept un canal de comunicare profesională.

Eu sunt administratorul acestui site, sunt mândru pentru că l-am construit personal, de la zero, piesă cu piesă. Întreținerea sa reclamă o muncă imensă, zilnică.

Sunt fiul unor oameni care mi-au transmis cutezanta de a ajuta. Sunt norocos, întrucât mi-am descoperit vocația. Prin urmare, scopul meu este să ajut pe oricine îmi trece pragul, iar site-ul are această misiune – joacă rolul de a transmite idei juridice publicului neavizat, dar și juriștilor care vor să cunoască.

Date de contact privind chestiunile ce țin de prelucrarea datelor:

Avocat Velicu Daniel – titular al Casei de Avocatură Velicu & Asociații

Strada Ienăchiță Văcărescu nr 48 Sector 4 Bucuresti

e-mail avocat@avocat.eu

telefon 0729.10.80.50

Ce date personale prelucrăm

Informatiile si datele, regasite in site-ul https://velicu.eu/, pot include date personale, cum ar fi IP-ul instrumentului digital folosit, numele, adresa de e-mail, nr de telefon dar și date tehnice, cum ar fi informații despre cookie-uri.

Datele cu caracter personal sunt, de asemenea, generate din procese tehnice, cum ar fi formulare de contact, comentarii, cookie-uri, analize și încorporare terță parte.

Site-ul colecteaza datele personale, fie in baza legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, fie in baza consimțământul activ pe care dvs, ca si utilizator l-ati dat, anterior conectarii site-ului https://velicu.eu.

De ce prelucrăm datele personale

Îmi doresc ca România să devină o țară sigură, unde să nu existe teama de abuzuri. In calitate de avocati specializati, realizam imposibilul.

Oferindu-va informatiile, instrumentele legale si strategiile, in lupta cu autoritatea, fie ea un executor judecatoresc sau un judecator partinitor, beneficiati de un feedback provizoriu si punctual asupra sistemului de justitie din Romania.

Ajutandu-va, prin informatii precise si instrumente juridice moderne, fac un pas mic, dar sigur, catre educarea juridica a celor interesati.

https://www.facebook.com/avocatVelicuonline

Pe de alta parte, fara a ne preciza o serie de date personale (e-mail, nume sau / si telefon), suntem in imposiblitate de a-ti raspunde la solicitari.

Increderea reciproca se regaseste in datele de contact, pe care le gasim zilnic in emailuri.

Cat timp sunt pastrate informatiile si datele personale

Datele personale colectate sau prelucrate de site sunt pastrate o perioada rezonabila de timp.

De exemplu, păstram intrările din formularele de contact timp de șase luni, înregistrările de analiză timp de un an și înregistrările achizițiilor clienților timp de 3 trei ani.

Cum iti protejam datele personale

Pentru ca navigarea pe acest site sa fie sigura si lipsita de neplaceri, va informam ca am luat o serie de măsuri pentru a vă proteja datele dvs, in calitate de utilizatori.

Aceastea includ :

 • măsuri tehnice, cum ar fi criptarea si aplicatii impotriva posibilitatii copierii datelor dvs ;
 • măsuri de securitate, cum ar fi autentificarea cu doi factori;
 • măsuri precum formarea personalului în protecția datelor.

Am efectuat si o evaluare a impactului asupra confidențialității, desi nu o putem atasa din cauza marimii, va asiguram ca am luat toate masurile necesare si utile pentru a avea o experienta sigura.

Drepturile tale privitor la datele personale

Tu, in calitate de utilizator, ai o serie de drepturi garantate de urmatoarele acte normative, fara a ne rezuma doar la acestea:

 • Legea nr. 102 din 3 mai 2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu modificările și completările ulterioare – Republicare;
 • Legea nr. 129 din 15 iunie 2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;
 • LEGE nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor);
 • Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al ANSPDCP din 11 Noiembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare;
 • Legea nr. 682 din 28 noiembrie 2001 privind ratificarea Convenţiei pentru protejarea persoanelor faţă de prelucrarea automatizată a datelor cu caracter personal, adoptată la Strasbourg la 28 ianuarie 1981;
 • Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice;
 • Norme metodologice din 20 noiembrie 2002 pentru aplicarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic;
 • Legea nr. 146 din 10 iulie 2008 pentru aderarea României la Tratatul dintre Regatul Belgiei, Republica Federală Germania, Regatul Spaniei, Republica Franceză, Marele Ducat de Luxemburg, Regatul Ţărilor de Jos şi Republica Austria privind aprofundarea cooperării transfrontaliere, în special în vederea combaterii terorismului, criminalităţii transfrontaliere şi migraţiei ilegale, semnat la Prum la 27 mai 2005;
 • LEGE nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterii infracţiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date

Te asiguram ca tinem le respectarea procedurilor legale, privitor la prelucrarea datelor personale.

Speram ca ti-am confirmat seriozitatea si implicarea noastra, si prin Ghidul de prelucrare a datelor personale.

Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

error: Continutul este protejat prin drepturile de autor !