Recuperatorul Invest Capital va fi Executat silit prin Intoarcerea Executarii Silite

Recuperatorul Invest Capital ltd te executa silit? Cum ar ca fi tu, in numele Legii, sa executi Recuperatorul de creante InvestCapital ltd prin Intoarcerea Executarii Silite?! Noi tocmai ce am anulat o executare silita inceputa in 2012, printr-o contestatie formulata in 2018, si am obtinut 17.077 euro clientului.

recuperatorul invest capital

Intoarcerea Executarii Silite poate fi obtinuta prin Contestarea Executarii Silite, mai ales daca a fost demarata sau continuata ilegal de Recuperatorii de creante bancare precum recuperatorul Invest Capital.

Esti executat de KRUK si recuperatorul INVEST CAPITAL si te intereseaza restabilirea situatiei anterioare prin anularea si intoarcerea executarii silite? Pentru a castiga impotriva acestei firme si a o obliga la intoarcerea executarii silite, trebuie sa cunosti extrem de bine institutia juridica respectiva.

Conform Art 723 din Codul de procedura civila, intitulat Dreptul la intoarcerea executarii silite, in toate cazurile în care se desființează titlul executoriu sau însăși executarea silită, cel interesat are dreptul la intoarcerea executarii silite. Astfel, debitorul executat silit abuziv, poate primit banii sau bunurile inapoi de la creditorii precum recuperatorul Invest Capital.

Cheltuielile de executare pentru actele efectuate rămân în sarcina firmelor offshore precum recuperatorii creantelor bancare, ce abuzeaza constant.

În cazul în care executarea silită s-a făcut prin vânzarea unor bunuri mobile, intoarcerea executarii se va face prin restituirea de către creditor a sumei rezultate din vânzare, actualizată în funcție de rata inflației. De exemplu, daca recuperatorul Invest Capital a obtinut un vehicul prin executarea silita ilegala impotriva debitorului, entitatea va fi obligata sa restituie pretul incasat si rata inflatiei.

Intoarcerea Executarii reprezinta doar unul din mijloacele de restabilire a situatiei anterioare.

Conform art. 724, din acelasi Cod, intitulat Modalitatea de restabilire, cel executat silit poate obtine intoarcerea executarii silite impotriva recuperatorilor de creante precum KRUK.

In cazul în care instanța judecătorească a desființat titlul executoriu sau însăși executarea silită, la cererea celui interesat, va dispune, prin aceeași hotărâre, si restabilirea situației anterioare executarii.

În cazul în care bunul supus executarii silite este un bun imobil, instanța va dispune asupra efectuării operațiunilor de carte funciară necesare.

Dacă instanța care a desființat hotărârea executată a dispus rejudecarea în fond a procesului și nu a luat măsura restabilirii situației anterioare executării, această măsură se va putea dispune de instanța care rejudecă fondul.

Dacă nu s-a dispus restabilirea situației anterioare executării în condițiile de mai sus, cel îndreptățit o va putea cere, pe cale separată, instanței de executare.

Judecata impotriva Recuperatorilor dubiosi si lacomi, precum recuperatorul Invest Capital, se va face de urgență și cu precădere, hotărârea fiind supusă numai apelului.

Dupa cum observam existam diverse cai pentru respectarea patrimoniului debitorilor executati silit abuziv. Debitorii, executati silit de KRUK, au la dispozitie instrumentul Contestarii Executarii Silite, ce are ca efect Intoarcerea executarii.

Acesta nu inlatura dreptul de a obtine Daune Morale din Executari Silite.

Infiintare si Provenienta Capitalului firmei offshore KRUK ce a infiintat Recuperatorul Invest Capital

KRUK a fost infiintata in scopul demararii unor investitiii de anvergura in Creante bancare, in prezent functionand in ilegalitate.

KRUK si-a implementat afacerile in Romania prin intermediul firmelor SECAPITAL LTD, PROSPEROCAPITAL SARL si INVESTCAPITAL LTD. Cea din urma a fost infiintata in statul Malta de grupul KRUK. Aceste firme offshore de tip satelit, precum Investcapital ltd, se identifica cu parcursul KRUK. 

În anul 1998, Piotr Krupa şi Wojciech Kuznicki au pus bazele companiei KRUK în Wroclaw (Polonia).Pe parcursul anilor, compania a dezvoltat numeroase servicii. A devenit un grup financiar dinamic, ce reunește companii cu activități de colectare a debitelor. Înca din anul 2007, KRUK și-a consolidat prezența în regiunea EMEA. (EMEA este acronimul pentru expresia în limba engleză Europe, the Middle East and Africa, în traducere Europa, Orientul Mijlociu și Africa)

Desi, acest Recuperator de Creante are capital polonez, trebuie sa respecte legislatia din Romania precum si cea europeana.

Succesul KRUK in Romania se datoreaza si numarului mare de credite neperformante, ce a determinat cresterea clientilor sai. Pe de alta parte, debitorii nu au reactionat corespunzator la formele de executare silita incepute de Recuperatorii de creante, in general, de acest recuperator, in special.

Foarte putini debitori, procentual vorbind, au introdus Contestatia la Executare Silita. In schimb, foarte multe persoane executare silit de acest recuperator de creante au reusit sa anuleze formele de executare silita si sa-si recapete banii incasati ilegal de orice firma offshore.

Evident, la cauzele mai sus amintite, succesul KRUK se bazeaza si pe incalcarea legislatiei relevante executarii silite, odata cu sechestrarea bunurilor debitorului, poprirea conturilor bancare etc. Debitorii trebuie sa conteste Executarea Silita, inceputa sau continuata de aceasta firma, ce actioneaza clandestin in Romania incepand cu ianuarie 2018.

Cum am obtinut Intoarcerea Executarii Silite, prin anularea unei executari silite, inceputa in anul 2012 si continuata abuziv de Recuperatorul Invest Capital ?

In primul rand, sunt un avocat specializat in executari silite, scopul activitatii mele este de a apara si promova drepturile cetatenesti.

Aici am devoalat 50 de tipuri de executari silite ilegale si abuzive. Fiecare dosar, in care a fost accesata abuziv forta coercitiva a statului impotriva clientului meu, e o provocare pentru mine.

Mai mult, sunt primul care a identificat si expus publicului larg lipsa autorizatiei Recuperatorilor de creante, ulterior anului 2018.

https://velicu.eu/recuperatorii-de-creante-investcapital-ltd/

Un Avocat poate face minuni, chiar daca termenul de 15 zile a fost depasit cu 2.000 de zile. In cazul de mai jos am anulat o executare silita continuata de Recuperatorul Invest Capital. Totodata am obtinut Intoarcerea executarii silite impotriva aceluiasi Recuperator de creante, pentru mai mult de 17.000 euro.

Probabil ca va intrebati cum se poate ca un debitor, executat silit timp de sase ani, sa introduca in 2018 contestatia la executare si sa castige 17.077 euro de la Recuperatorul Invest Capital.

Noi am castigat impotriva KRUK si am obtinut Intoarcerea Executarii Silite. In numele legii, vom executa silit Recuperatorul Invest Capital

intoarcerea executarii silite

Solutia pe scurt: Admite în parte contestatia la executare. Anulează în parte executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 392/VS/2012 în ceea ce priveste actele de executare efectuate la cererea intimatei Investcapital LTD, ulterior datei de 05.01.2018. Admite cererea contestatoarei de întoarcere a executarii silite realizate la solicitarea creditoarei Investcapital ltd. Dispune intoarcerea executarii silite cu privire la suma de 17.077 si obligă pe intimata Investcapital LTD să plătească contestatoarei această sumă. Obligă intimata să plătească contestatoarei suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă cererii de întoarcere a executării silite.

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000582998&id_inst=301

Hotararea este definitiva, in urma respingerii recursului ca nefondat, dovada AICI.

intoarcerea executarii silite

Un Avocat specializat in Executari silite, care castiga procese cu Recuperatorii de Creante, poate face Minuni.

Iti poate readuce banii, casa si chiar viata normala pe care o aveai.

Consulta-te si cu mine, iti pot raspunde pe WhatsApp – 0729108050, Facebook sau e-mail.

Alte solutii pe tema intoarcerea executarii silite contra KRUK si recuperatorul Invest Capital

http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000402762&id_inst=281 Reclamant creditor – IVAN MARIAN – la avocat Velicu Daniel Parata debitoare recuperatorul INVEST CAPITAL LTD 25.11.2020: Admite cererea astfel cum a fost precizată. Dispune întoarcerea executării silite efectuate în dosarul de executare silită nr. 3819/2018 al SCPEJ Trifina,Tănase şi Galea, prin restabilirea situaţiei anterioare şi în consecinţă obligă pârâta să restituie reclamantului suma de 4796 lei reţinută prin poprire. Obligă pârâta să îi plătească reclamantului suma de 550 lei cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru şi onorariu avocat. intoarcerea executarii silite http://portal.just.ro/190/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19000000000176913&id_inst=190 MOGA IOAN SEBASTIAN – la Avocat Velicu Daniel SECAPITAL SARL – LA KRUK ROMANIA SRL 17.07.2020:  Admite acţiunea civilă având ca obiect întoarcere executare silită formulată de reclamantul M. I. S. în contradictoriu cu pârâtele Secapital S.a.R.L. şi I. LTD. Dispune întoarcerea executării silite cu privire la suma de 28.529,64 lei, încasată de la debitorul M. I. S. în cadrul executării silite ce face obiectul dosarului execuţional nr. 759/MI/2015 al BEJ I. M. D. şi obligă pârâtele la restituirea integrală a acesteia, conform încasărilor efectuate în perioada în care fiecare a deţinut calitatea de creditor. Obligă pârâtele, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 1.585,48 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru, contravaloare copii dosar execuţional şi onorariu avocaţial. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. recuperatorul invest capital

Imi doresc sa te ajut oricat de putin pentru Intoarcerea Executarii Silite, demarata sau continuata de Recuperatorul Invest Capital si satelitii sai

Inca din anul 2005, de cand am pasit pentru prima data in Palatul Facultatii de Drept, ca student, mi-am propus sa promovez si sa apar DREPTURILE si LIBERTATILE cetatenesti.

Intr-o societate intemeiata pe valorile democratiei şi ale statului de drept, Avocatul are un Rol Esential. Consider ca Avocatul este indispensabil justiţiei şi justiţiabililor şi are sarcina de a apăra Drepturile şi Interesele acestora.

Sunt Specializat in Executari Silite, orice dosar de executare e o provocare pentru mine. Anularea Executarii Silite este scopul Contestarii Executarii. Intoarcerea Executarii Silite este efectul unui demers de succes impotriva unor entitati precum Investcapital ltd, aflate in profunda si vadita ilegalitate..

Eu caut acul in carul cu fan, cu fiecare mandat primit de la clienti. Vocatia mea consta in dorinta de a-ti castiga razboiul cu Recuperatorii de creante bancare, precum KRUK. Datoria mea este de a castiga procese, de a obliga instantele ca, in numele legii, sa ne dea Dreptate in procesele contra firmelor offshore precum KRUK.

Te pot interesa si urmatoarele articole:

  • https://velicu.eu/kruk-si-investcapital-executari-starea-de-urgenta/

AI LIBERTATEA DE A OBTINE INTOARCEREA EXECUTARII SILITE DE LA RECUPERATORUL INVEST CAPITAL


ln calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.


Avocat drd Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.