KRUK Escroci executa ilegal, fara o somatie executare silita

Stimate client, Balanica Constantin, am operat Coroana virusului civilizatiei occidentale din viata ta, intrucat KRUK Escroci executa ilegal, fara nicio somatie executare silita.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2BkvnRW8jTE

O somatie executare silita e obligatorie, esentiala si prealabila oricarei forme de executare silita, insa KRUK Escroci actioneaza altfel.

Desi nu sunt doctor, ca Avocat gasesc revoltator cazul in care spitalul din occident ti-a cerut 30.000 euro pentru a trata afectiunea copilului tau. 

Bancile ar fi trebuit sa te fi imprumutat, fara nicio dobanda.

Pe cand aici in Romania, noi promovam asistenta juridica gratuita, pentru a-ti vindeca copilul in occident, trebuie sa iti vinzi si sufletul.

In timp ce noi dezvoltam cea mai ampla campanie vazuta vreodata in materia apararii cetatenilor vulnerabilor in raport cu acele Executari Silite Ilegale, ANPC simuleaza apararea consumatorilor.

Intervenim in apararea celor slabi, ajutam pe cel executat de ProsperoCapital sarl, educam cetatenii acestei tari, ajutandu-i si gratuit.

Stimate client, regaseste solutia promisa in cauza impotriva acestor Recuperatori Creante.

Asa cum am prevazut initial, KRUK Escroci executa ilegal, fara nicio somatie executare silita.

Asa-zisul debitor, executat de Prosperocapital sarl, nu a primit in prealabil de la executor Somatia reglementata prin norme de ordine publica.

Conform art. 667 Cod.proc.civ. denumit Înștiințarea debitorului, dacă cererea de executare a fost încuviințată, executorul judecătoresc va comunica debitorului . . . ,dacă legea nu prevede altfel, acea somatie executare silita.

In cazul de fata, contestatorul nu a primit nicio somatie executare silita iar legea nu prevede altfel.

Comunicarea somației, cu excepția cazurilor în care legea prevede că executarea se face fără somație ori fără comunicarea titlului executoriu către debitor, este prevăzută sub sancțiunea nulității executării.

Motivul nulitatii actelor de executare silita, pentru acest motiv, este prevazut la art. 673 Cod.proc.civ.

Trecerea la executarea silită, efectuarea altor acte de executare silită nu pot fi efectuate decât după expirarea termenului arătat în somatie executare silita​.

Institutia somatiei este esentiala pentru increderea cetatenilor in actul de justitie in general si pentru protejarea patrimoniului celor executati silit.

In cazul de fata, lipsa expedierii somatiei catre contestator a generat o vatamare prezumata fata de dispozitiile legale mai sus amintite.

http://portal.just.ro/196/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19600000000232429&id_inst=196

KRUK ESCROCI

somatie executare silita
KRUK Escroci executa ilegal, fara nicio somatie executare silita. 

KRUK ESCROCI

Desi nu sunt doctor, ca Avocat specializat in Executari Silite gasesc revoltator cazul in care spitalul din occident ti-a cerut 30.000 euro pentru a trata cancerul copilului tau.

Boala copilului te-a obligat sa apelezi la sistemul financiar bancar, ce a incercat sa ia viata intregii familii.

 

Cum anulezi o executare silita daca KRUK Escroci executa ilegal, fara o somatie executare silita

Pentru a castiga impotriva firmelor infiintate de KRUK: Recuperatorii de Creante INVESTCAPITAL LTD, ProsperoCapital sarl, SECAPITAL SARL si alte asemenea firme, mai intai apeleaza la istoricul firmei KRUK Escroci si la activitatea KRUK SA.

ProsperoCapital, InvestCapital si Secapital fac parte dintr-o grupare transnationala de corupere a sistemelor nationale, cu evitarea achitarii a zeci de taxe catre bugetul de stat, dovada fiind acordul de Cesionare a Creantelor Bancare ilicit sanctionat de ANPC pe somatie 8 august 2018.

Alte motive pentru care Kruk escroci executa ilegal:

1  Daca in contractul de credit initial, chiar si prin act aditional, a fost inserata o clauza prin care debitorul consumator renunta la dreptul de a fi notificat, constatam existenta unei clauze abuzive.

Clauza abuziva poate fi anulata in instanta, odata cu Contestarea Executarii Silite.

KRUK si Escrocii sai pot fi infranti prin intermediul unei actiuni complexe, indreptata impotriva executarii cat si impotriva clauzelor abuzive.

2. Daca executorul judecatoresc este sesizat de un mandatar persoana juridica, reprezentant convenţional al Creditorului Prosperocapital, formele de executare silita vor fi anulate.

In acest sens, ICCJ a emis Decizia nr 19/19.03.2018, prin care a interzis ca un c, formele de executare silita vor fi anulate., formele de executare silita vor fi anulate.reditor sa fie reprezentat de o entitate.

Rationamentul e valabil si daca mandatarul creditorului Prosperocapital, persoana juridica, este reprezentat in fara executorului judecatoresc de un avocat ori consilier juridic.

3. Daca la creditul cesionat initial sunt adaugate comisioane, dobânzi şi dobânzi penalizatoare, acestea vor putea fi sterse de instanta de judecata. 

Daca recuperatorul de creante ProsperoCapital dispune executarea silita, sanctionarea actelor ilegale se obtine doar prin Contestatia la executare.

Cei care au cumparat creanta de la o banca nu pot adauga penalitati, dobanzi si cheltuieli administrative.

Entitatile precum Societati in Raspundere Limitata nu au statutul juridic al unor banci, atfel nu pot adauga penalitatile prevazute in contractul de credit.

4. Actul privind cesiunea creantei este nu este titlu executoriu, astfel recuperatorul de creante nu detine o creanta avand valente executorii

Prin urmare, din punctul nostru de vedere, noul creditor nu poate sesiza executorul judecatoresc ci trebuie sa treaca printr-o procedura de judecata ca orice creditor.

Doar in cadrul acestei proceduri, dreptul debitorului la aparare este efectiv protejat intrucat are la dispozitie toate mijloacele si instrumentele procesuale ale unui parat.

5. Un motiv esential pentru care executarea silita, ulterioara cesiunii de creanta, este ilegala, consta in lipsa cumulativa a celor 3 trasaturi ale creantei, certa, lichida si exigibila.

Existenta creantei in patrimoniul cumparatorului / cesionarului creantei poate fi indoielnica, adica sa nu fie certa.

Daca obiectul creantei nu e determinat suficient, creanta nu e lichida.

6. In lipsa notificarii debitorului cedat, de catre banca ori cesionarul creantei, exigibilitatea creantei este incerta.

Reamintim ca un contract de credit bancar, in legatura cu care a operat cesiunea de creanta, isi pierde valoarea de titlu executoriu.

Noul creditor e obligat a oferi debitorului posibilitatea de a achita benevol obligatia patrimoniala.

Tocmai neplata debitului de buna voie ofera dreptul sesizarii executorului judecatoresc.

In acest caz, instanta e obligata sa respinga cererea de incuviintare a executarii silite.

7. Cesiunea creantei sau a contractului catre Prosperocapital poate genera in mod abuziv o Poprire Executorie

Daca Banca, IFN ori un simplu creditor cesioneaza Creanta catre Recuperatorii de creante precum ProsperoCapital, sunt activate zeci de oligatii pentru Cesionari.

Daca cesionarii nu-si respecta obligatiile, debitorii pot apela la Avocatii specializati in Executari Silite.

8. Recuperatorii de Creante, precum ProsperoCapital, InvestCapital, Secapital SARL s.a. se comporta ca Investitori in Romania, desi nu sunt autorizati de o institutie din Romania sau din statul de origine. 

Cesiunea de Creanta bancara se efectueaza contrar principiului capacitatii speciale de folosinta.

Conform art. 207 Cod.civil, intitulat desfășurarea activităților autorizate, in cazul activităților care trebuie autorizate de organele competente, dreptul de a desfășura asemenea activități se naște numai din momentul obținerii autorizației respective, dacă prin lege nu se prevede altfel.

Sanctiunea este prevazuta la alin. 2) : Actele și operațiunile săvârșite fără autorizațiile prevăzute de lege sunt lovite de nulitate absolută, iar persoanele care le-au făcut răspund nelimitat și solidar pentru toate prejudiciile cauzate, independent de aplicarea altor sancțiuni prevăzute de lege

9. Prescriptia Dreptului de a obtine Executarea Silita e un motiv clasic in care Executarea Silita a bunurilor mobile e demarata abuziv 

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită.

Prescripția nu poate fi invocata din oficiu de judecator sau executor, ci numai la cererea persoanei interesate.

 

Alte 2 cazuri in care cetateni romani au fost executati silit de KRUK Escroci prin diverse abuzuri si ilegalitati, puteti gasi AICI si AICI.

Si eu am fost executat silit recent, in mod ilegal,

Desi am anulat Executarea Silita, ponita abuziv de DITL Sector 5, timpul pierdut si stresul generat sunt inconmensurabile.

Ca debitor executat silit abuziv si in calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

 

AI LIBERTATEA DE A LUPTA CU KRUK, CU PROPRIILE LOR ARME, INSTRUMENTELE LEGALE


Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu