KRUK Romania executa ilegal, fara o somatie executare silita

kruk escroci

Stimate client, eu dovedesc ca INVESTCAPITAL LTD si PROSPEROCAPITAL SARL executa ilegal, fara nicio somatie executare silita.

O somatie executare silita e obligatorie, esentiala si prealabila oricarei forme de executare silita, insa KRUK actioneaza altfel.

 

 

Studiu de caz nr 1

Pe cand aici in Romania, noi promovam asistenta juridica gratuita, pentru a-ti vindeca copilul in occident, trebuie sa iti vinzi si sufletul.

In timp ce noi dezvoltam cea mai ampla campanie vazuta vreodata in materia apararii cetatenilor vulnerabilor in raport cu acele Executari Silite Ilegale, ANPC simuleaza apararea consumatorilor.

Intervenim in apararea celor slabi, ajutam pe cel executat de ProsperoCapital sarl, educam cetatenii acestei tari, ajutandu-i si gratuit.

 

Stimate client, regaseste solutia promisa in cauza impotriva acestor Recuperatori Creante.

Asa cum am prevazut initial, KRUK Romania executa ilegal, fara nicio somatie executare silita.

Asa-zisul debitor, executat de Prosperocapital sarl, nu a primit in prealabil de la executor Somatia reglementata prin norme de ordine publica.

Conform art. 667 Cod.proc.civ. denumit Înștiințarea debitorului, dacă cererea de executare a fost încuviințată, executorul judecătoresc va comunica debitorului . . . ,dacă legea nu prevede altfel, acea somatie executare silita.

 

In cazul de fata, contestatorul nu a primit nicio somatie executare silita iar legea nu prevede altfel.

Comunicarea somației, cu excepția cazurilor în care legea prevede că executarea se face fără somație ori fără comunicarea titlului executoriu către debitor, este prevăzută sub sancțiunea nulității executării.

Motivul nulitatii actelor de executare silita, pentru acest motiv, este prevazut la art. 673 Cod.proc.civ.

Trecerea la executarea silită, efectuarea altor acte de executare silită nu pot fi efectuate decât după expirarea termenului arătat în somatie executare silita​.

Institutia somatiei este esentiala pentru increderea cetatenilor in actul de justitie in general si pentru protejarea patrimoniului celor executati silit.

 

In cazul de fata, lipsa expedierii somatiei catre contestator a generat o vatamare prezumata fata de dispozitiile legale mai sus amintite.

Judecatoria Braila 

Reclamant BĂLĂNICĂ CONSTANTIN TOSTAO – la avocat Velicu Daniel

Parata PROSPEROCAPITAL SARL

Admite contestatia la executare. Anulează actele de executare silită realizate în cadrul dosarului de executare nr. 534/2018 al BEJ Caraman Cosmin. Obligă intimata la plata către BEJ Caraman Cosmin a sumei de 204,68 lei cu titlu de contravaloare copii certificate dosar de executare. Dispune restituirea către contestator a taxei judiciare de timbru în cuantum de 693 lei după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă intimata la plata către contestator a sumei de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Brăila. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 02.07.2019.


http://portal.just.ro/196/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19600000000232429&id_inst=196

KRUK ESCROCI











































somatie executare silita
KRUK Romania executa ilegal, fara nicio somatie executare silita. 

KRUK ESCROCI


Desi nu sunt doctor, ca Avocat specializat in Executari Silite gasesc revoltator cazul in care spitalul din occident ti-a cerut 30.000 euro pentru a trata cancerul copilului tau.

Boala copilului te-a obligat sa apelezi la sistemul financiar bancar, ce a incercat sa ia viata intregii familii.

 

Studiu de caz nr 2

 

https://portal.just.ro/284/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28400000000068185&id_inst=284

Judecatoria RACARI 

Contestator BITCA MIHAIL la avocat Velicu Daniel 

Intimat INVESTCAPITAL LTD

kruk escroci

 

Cum anulezi o executare silita daca KRUK Romania executa ilegal, fara o somatie executare silita

 

Pentru a castiga impotriva firmelor infiintate de KRUK: Recuperatorii de Creante INVESTCAPITAL LTD, ProsperoCapital sarl, SECAPITAL SARL si alte asemenea firme, mai intai apeleaza la istoricul firmei KRUK Romania si la activitatea KRUK SA.

ProsperoCapital, InvestCapital si Secapital fac parte dintr-o grupare transnationala de corupere a sistemelor nationale, cu evitarea achitarii a zeci de taxe catre bugetul de stat.

 

Alte motive pentru care Kruk Romania executa ilegal:

 

1  Daca in contractul de credit initial, chiar si prin act aditional, a fost inserata o clauza prin care debitorul consumator renunta la dreptul de a fi notificat, constatam existenta unei clauze abuzive.

Clauza abuziva poate fi anulata in instanta, odata cu Contestarea Executarii Silite.

KRUK Romania pot fi infranti prin intermediul unei actiuni complexe, indreptata impotriva executarii cat si impotriva clauzelor abuzive.

 

Clauzele Abuzive din Contractele Bancare nasc Executari Ilegale

 

2. Daca executorul judecatoresc este sesizat de un mandatar persoana juridica, reprezentant convenţional al Creditorului Prosperocapital, formele de executare silita vor fi anulate.

In acest sens, ICCJ a emis Decizia nr 19/19.03.2018, prin care a interzis ca un c, formele de executare silita vor fi anulate., formele de executare silita vor fi anulate.reditor sa fie reprezentat de o entitate.

Rationamentul e valabil si daca mandatarul creditorului Prosperocapital, persoana juridica, este reprezentat in fara executorului judecatoresc de un avocat ori consilier juridic.

 

3. Daca la creditul cesionat initial sunt adaugate comisioane, dobânzi şi dobânzi penalizatoare, acestea vor putea fi sterse de instanta de judecata. 

Daca recuperatorul de creante ProsperoCapital dispune executarea silita, sanctionarea actelor ilegale se obtine doar prin Contestatia la executare.

Cei care au cumparat creanta de la o banca nu pot adauga penalitati, dobanzi si cheltuieli administrative.

Entitatile precum Societati in Raspundere Limitata nu au statutul juridic al unor banci, atfel nu pot adauga penalitatile prevazute in contractul de credit.

 

4. Actul privind cesiunea creantei este nu este titlu executoriu, astfel recuperatorul de creante nu detine o creanta avand valente executorii

Prin urmare, din punctul nostru de vedere, noul creditor nu poate sesiza executorul judecatoresc ci trebuie sa treaca printr-o procedura de judecata ca orice creditor.

Doar in cadrul acestei proceduri, dreptul debitorului la aparare este efectiv protejat intrucat are la dispozitie toate mijloacele si instrumentele procesuale ale unui parat.

 

5. Un motiv esential pentru care executarea silita, ulterioara cesiunii de creanta, este ilegala, consta in lipsa cumulativa a celor 3 trasaturi ale creantei, certa, lichida si exigibila.

Existenta creantei in patrimoniul cumparatorului / cesionarului creantei poate fi indoielnica, adica sa nu fie certa.

Daca obiectul creantei nu e determinat suficient, creanta nu e lichida.

 

6. In lipsa notificarii debitorului cedat, de catre banca ori cesionarul creantei, exigibilitatea creantei este incerta.

Reamintim ca un contract de credit bancar, in legatura cu care a operat cesiunea de creanta, isi pierde valoarea de titlu executoriu.

Noul creditor e obligat a oferi debitorului posibilitatea de a achita benevol obligatia patrimoniala.

Tocmai neplata debitului de buna voie ofera dreptul sesizarii executorului judecatoresc.

In acest caz, instanta e obligata sa respinga cererea de incuviintare a executarii silite.

 

7. Cesiunea creantei sau a contractului catre Prosperocapital poate genera in mod abuziv o Poprire Executorie

Daca Banca, IFN ori un simplu creditor cesioneaza Creanta catre Recuperatorii de creante precum ProsperoCapital, sunt activate zeci de oligatii pentru Cesionari.

Daca cesionarii nu-si respecta obligatiile, debitorii pot apela la Avocatii specializati in Executari Silite.

 

8. Recuperatorii de Creante, precum ProsperoCapital, InvestCapital, Secapital SARL s.a. se comporta ca Investitori in Romania, desi nu sunt autorizati de o institutie din Romania sau din statul de origine. 

Cesiunea de Creanta bancara se efectueaza contrar principiului capacitatii speciale de folosinta.

Conform art. 207 Cod.civil, intitulat desfășurarea activităților autorizate, in cazul activităților care trebuie autorizate de organele competente, dreptul de a desfășura asemenea activități se naște numai din momentul obținerii autorizației respective, dacă prin lege nu se prevede altfel.

Sanctiunea este prevazuta la alin. 2) : Actele și operațiunile săvârșite fără autorizațiile prevăzute de lege sunt lovite de nulitate absolută, iar persoanele care le-au făcut răspund nelimitat și solidar pentru toate prejudiciile cauzate, independent de aplicarea altor sancțiuni prevăzute de lege

 

9. Prescriptia Dreptului de a obtine Executarea Silita e un motiv clasic in care Executarea Silita a bunurilor mobile e demarata abuziv 

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită.

Prescripția nu poate fi invocata din oficiu de judecator sau executor, ci numai la cererea persoanei interesate.

 

Alte 2 cazuri in care cetateni romani au fost executati silit de KRUK Romania prin diverse abuzuri si ilegalitati, puteti gasi AICI si AICI.

 

In calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Ne dorim ca Romania sa devina o tara sigura, unde sa te poti dezvolta social, profesional si spiritual. Ajutandu-te si pe tine, vom face un pas mic dar important, in drumul spre o tara mai curata, mai sigura.

 

 

AI LIBERTATEA DE A LUPTA CU KRUK, CU PROPRIILE LOR ARME, INSTRUMENTELE LEGALE

 

 


Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii opiniei profesionale personale in legatura cu notiuni si institutii juridice, ce prezinta un real interes public. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.

0729108050

avocat@velicu.eu