PROSPEROCAPITAL sarl si Avocatii care pot Anula Executarea Silita

PROSPEROCAPITAL sarl comite abuzuri? Avocatii pot Anula acele Executari Silite Ilegale!

Daca executarea silita este declansata Abuziv de Recuperatorul de Creante, prin lipsa notificarii debitorului, Titlul de Creanta nu beneficiaza de puterea unui titlu executoriu.

Debitorul scapa de executarea Prosperocapital doar daca formuleaza Contestatie la Executare

prosperocapital sarl

Esti executat silit de ProsperoCapital sarl? Intelege rolul actual si istoria acestei firme offshore

Pentru a castiga impotriva ProsperoCapital sarl, mai intai apeleaza la istoricul acestei firme. Prosperocapital sarl a fost infiintata in Luxembourg de KRUK SA, functionand in Romania ca un reprezentant al grupului KRUK.

De aceea, istoricul recuperatorului de creante Prosperocapital se identifica cu activitatea KRUK SA.

ProsperoCapital s.a.r.l. face parte dintr-o grupare transnationala de corupere a sistemelor nationale, cu evitarea achitarii a zeci de taxe catre bugetul de stat, dovada fiind acordul de Cesionare a Creantelor Bancare ilicit sanctionat de ANPC pe 8 august 2018

CESIUNEA CREANTEI, INTRE CREDITORI SI RECUPERATORII DE CREANTE (ex Prosperocapital sarl ), POATE GENERA EXECUTARI SILITE ILEGALE 

Daca Banca, IFN ori un simplu creditor cesioneaza Creanta catre Recuperatorii de creante precum ProsperoCapital sarl, sunt activate zeci de oligatii pentru Cesionari. Daca cesionarii nu-si respecta obligatiile, debitorii pot apela la Avocati, specializati in Contestatie la Executare Silita .

   PROSPEROCAPITAL sarl

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite pronunţată la data de 12.04.2018 de Judecătoria Sector 1 Bucure?ti în dosarul nr. 9819/299/2018. Dispune anularea tuturor actelor de executare silită ce fac obiectul dosarului de executare nr. 874/2018 al S.C.P.E.J. OCHIAN DORU – CĂTĂLIN ?I NENECI ALEXANDRU impotriva Prosperocapital sarl.

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000747427&id_inst=299

    1  Daca in contractul de credit initial, chiar si prin act aditional, a fost inserata o clauza prin care debitorul consumator renunta la dreptul de a fi notificat, constatam existenta unei clauze abuzive.

Clauza abuziva poate fi anulata in instanta, odata cu Contestarea Executarii Silite . ProsperoCapital sarl poate fi infranta prin intermediul unei actiuni complexe, indreptata impotriva executarii cat si impotriva clauzelor abuzive.

      2.  Daca executorul judecatoresc este sesizat de un mandatar persoana juridica, reprezentant convenţional al Creditorului Prosperocapital sarl, formele de executare silita vor fi anulate. 

In acest sens, ICCJ a emis Decizia nr 19/19.03.2018, prin care a interzis ca un creditor sa fie reprezentat de o entitate. 

Rationamentul e valabil si daca mandatarul creditorului, persoana juridica, este reprezentat in fara executorului judecatoresc de un avocat ori consilier juridic.

       

      3. Daca la creditul cesionat initial sunt adaugate comisioane, dobânzi şi dobânzi penalizatoare, acestea vor putea fi sterse de instanta de judecata

Daca recuperatorul de creante ProsperoCapital sarl dispune executarea silita, sanctionarea actelor ilegale se obtine doar prin intermediul Contestatiei la executare.

Cei care au cumparat creanta de la o banca nu pot adauga penalitati, dobanzi si cheltuieli administrative.  

Entitatile precum Societati in Raspundere Limitata nu au statutul juridic al unor banci, atfel nu pot adauga penalitatile prevazute in contractul de credit.

     

     4. Actul privind cesiunea creantei este nu este titlu executoriu, astfel Prosperocapital sarl nu detine o creanta avand valente executorii

Prin urmare, din punctul nostru de vedere, noul creditor nu poate sesiza executorul judecatoresc ci trebuie sa treaca printr-o procedura de judecata ca orice creditor.

Doar in cadrul acestei proceduri, dreptul debitorului la aparare este efectiv protejat intrucat are la dispozitie toate mijloacele si instrumentele procesuale ale unui parat.

       

        5. Un motiv esential pentru care executarea silita, ulterioara cesiunii de creanta, este ilegala, consta in lipsa cumulativa a celor 3 trasaturi ale creantei, certa, lichida si exigibila.

        Existenta creantei in patrimoniul cumparatorului / cesionarului creantei poate fi indoielnica, adica sa nu fie certa.

Lipsa caracterului cert pentru creanta se observa mai ales daca creditorul cere si penalitai dobanzi ori cheltuieli, calculate ulterior vanzarii/ cesiunii creantei.

Teoretic, banca nu poate sa vanda / cesioneze si penalitatile ori/si dobanzile contractuale viitoare, intrucat doar institutia financiara detine dreptul de a le calcula si percepe.

Daca obiectul creantei nu e determinat suficient, creanta nu e lichida.

In lipsa notificarii debitorului de catre banca ori cesionarul creantei, exigibilitatea creantei este incerta.

Reamintim ca un contract de credit bancar, in legatura cu care a operat cesiunea de creanta, isi pierde valoarea de titlu executoriu.

Noul creditor e obligat a oferi debitorului posibilitatea de a achita benevol obligatia patrimoniala.

Tocmai neplata debitului de buna voie ofera dreptul sesizarii executorului judecatoresc.

In acest caz, in care creanta cedentului nu e certa, lichida si exigibila, instanta e obligata sa respinga cererea de incuviintare a executarii silite.

https://velicu.eu/cesiune-de-creanta-titlu-executoriu-contestata-trei-ani/

Debitorii consumatori au toate sansele si motivele pentru a formula Contestatia la Executare in vederea anularii Executarii Silite Ilegale pornita de PROSPEROCAPITAL sarl

Recomandam debitorilor sa apeleze la un Avocat, specialist in Contestatii Executari Silite.

COMPLETEAZA FORMULARUL PENTRU CONTESTAREA EXECUTARII DEMARATA DE PROSPEROCAPITAL SARL


Cabinet de Avocatura Velicu Daniel        avocat@velicu.eu          0729108050

Sending
User Review
5 (1 vote)