PROSPEROCAPITAL sarl si Avocatii care pot Anula Executarea Silita a Bunurilor Mobile

prosperocapital sarl

PROSPEROCAPITAL sarl a demarat o poprire executorie abuziv ? Avocatii pot anula Executarea Silita a bunurilor mobile.

Noi stim totul despre Recuperatorul de Creante ProsperoCapital sarl, prin prisma executarilor silite pe care le anulam in numele clientilor. 

Ca avocati specializati in Executari Silite, scopul nostru e acela de a castiga procesele contra Bancilor ori impotriva recuperatorilor de creante precum ProsperoCapital.

 

ProsperoCapital sarl a demarat executare silita a bunurilor mobile impotriva ta? Intelege rolul actual si istoria acestei firme offshore

 

Treci prin Executarea Silita a Bunurilor Mobile si ai fost informat de Banca de o Poprire Executorie din partea ProsperoCapital sarl?

Pentru a castiga impotriva ProsperoCapital sarl, mai intai apeleaza la istoricul acestei firme. Prosperocapital sarl a fost infiintata in Luxembourg de KRUK SA, functionand in Romania ca un reprezentant al grupului KRUK.

De aceea,istoricul recuperatorului de creante Prosperocapital se identifica cu activitatea KRUK SA.

ProsperoCapital s.a.r.l. face parte dintr-o grupare transnationala de corupere a sistemelor nationale, cu evitarea achitarii a zeci de taxe catre bugetul de stat, dovada fiind acordul de Cesionare a Creantelor Bancare ilicit sanctionat de ANPC pe 8 august 2018

 

In calitate de Avocat specializat in executari silite, am dezvoltat cea mai ampla informare asupra tipologiilor de Executari Silite Ilegale

In acest articol am expus peste 50 de tipuri de executari silite abuzive, cel de-al 51 tip fiind descoperit personal in urma cercetarii stiintifice ample asupra legislatiei relevante dosarelor clientilor nostri.

Informam publicul si clientii asupra situatiei ilegale in care se afla recuperatorii de creante, precum PROSPEROCAPITAL SARL.

 

prosperocapital sarl

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite pronunţată la data de 12.04.2018 de Judecătoria Sector 1 Bucuresti în dosarul nr. 9819/299/2018. Dispune anularea tuturor actelor de executare silită ce fac obiectul dosarului de executare nr. 874/2018 al S.C.P.E.J. OCHIAN DORU – CĂTĂLIN NENECI ALEXANDRU impotriva Prosperocapital sarl.

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000747427&id_inst=299

 

Solutia este definitiva, in urma respingerii apelului formulat de PROSPEROCAPITAL sarl AICI

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000747427&id_inst=3

In acest dosar am castigat contra KRUK si a satelitului sau PROSPEROCAPITAL sarl, ce a demarat o abuziva poprire executorie contra clientului.

Am anulat Executarea Silita a bunurilor mobile pentru urmatoarele zece motive:

 

 1  Daca in contractul de credit initial, chiar si prin act aditional, a fost inserata o clauza prin care debitorul consumator renunta la dreptul de a fi notificat, constatam existenta unei clauze abuzive.

Clauza abuziva poaAICI.te fi anulata in instanta, odata cu Contestarea Executarii Silite. ProsperoCapital sarl poate fi infranta prin intermediul unei actiuni complexe, indreptata impotriva executarii cat si impotriva clauzelor abuzive.

 

  1. Daca executorul judecatoresc este sesizat de un mandatar persoana juridica, reprezentant convenţional al Creditorului Prosperocapital sarl, formele de executare silita vor fi anulate.

In acest sens, ICCJ a emis Decizia nr 19/19.03.2018, prin care a interzis ca un creditor sa fie reprezentat de o entitate.

Rationamentul e valabil si daca mandatarul creditorului, persoana juridica, este reprezentat in fara executorului judecatoresc de un avocat ori consilier juridic.

 

  1. Daca la creditul cesionat initial sunt adaugate comisioane, dobânzi şi dobânzi penalizatoare, acestea vor putea fi sterse de instanta de judecata. 

Daca recuperatorul de creante ProsperoCapital sarl dispune executarea silita, sanctionarea actelor ilegale se obtine doar prin Contestatia la executare.

Cei care au cumparat creanta de la o banca nu pot adauga penalitati, dobanzi si cheltuieli administrative.

Entitatile precum Societati in Raspundere Limitata nu au statutul juridic al unor banci, atfel nuAICI.AICI. pot adauga penalitatile prevazute in contractul de credit.

 

  1. Actul privind cesiunea creantei este nu este titlu executoriu, astfel Prosperocapital sarl nu detine o creanta avand valente executorii

Prin urmare, din AICI.punctul nostru de vedere, noul creditor nu poate sesiza executorul judecatoresc ci trebuie sa treaca printr-o procedura de judecata ca orice creditor.

Doar in cadrul acestei proceduri, dreptul debitorului la aparare este efectiv protejat intrucat are la dispozitie toate mijloacele si instrumentele procesuale ale unui parat.

 

  1. Un motiv esential pentru care executarea silita, ulterioara cesiunii de creanta, este ilegala, consta in lipsa cumulativa a celor 3 trasaturi ale creantei, certa, lichida si exigibila.

Existenta creantei in patrimoniul cumparatorului / cesionarului creantei poate fi indoielnica, adica sa nu fie certa.

Daca obiectul creantei nu e determinat suficient, creanta nu e lichida.

 

  1. In lipsa notificarii debitorului de catre banca ori cesionarul creantei, exigibilitatea creantei este incerta.

Reamintim ca un contract de credit bancar, in legatura cu care a operat cesiunea de creanta, isi pierde valoarea de titlu executoriu.

Noul creditor e obligat a oferi debitorului posibilitatea de a achita benevol obligatia patrimoniala.

Tocmai neplata debitului de buna voie ofera dreptul sesizarii executorului judecatoresc.

In acest caz, instAICI.anta e obligata sa respinga cererea de incuviintare a executarii silite.

 

  1. Cesiunea creantei sau a contractului catre Prosperocapital sarl poate genera in mod abuziv o Poprire Executorie

Daca Banca, IFN ori un simplu creditor cesioneaza Creanta catre Recuperatorii de creante precum ProsperoCapital sarl, sunt activate zeci de oligatii pentru Cesionari.

Daca cesionarii nu-si respecta obligatiile, debitorii pot apela la Avocatii specializati in Executari Silite.

 

  1. Recuperatorii de Creante, precum ProsperoCapital sarl, se comporta ca Investitori in Romania, desi nu sunt autorizati de o institutie din Romania sau din statul de origine. 

Cesiunea de Creanta bancara se efectueaza contrar principiului capacitatii speciale de folosinta.

Conform art. 207 Cod.civil, intitulat desfășurarea activităților autorizate, in cazul activităților care trebuie autorizate de organele competente, dreptul de a desfășura asemenea activități se naște numai din momentul obținerii autorizației respective, dacă prin lege nu se prevede altfel.

Sanctiunea este prevazuta la alin. 2) : Actele și operațiunile săvârșite fără autorizațiile prevăzute de lege sunt lovite de nulitate absolută, iar persoanele care le-au făcut răspund nelimitat și solidar pentru toate prejudiciile cauzate, independent de aplicarea altor sancțiuni prevăzute de lege

 

  1. Prescriptia Dreptului de a obtine Executarea Silita e un motiv clasic in care Executarea Silita a bunurilor mobile e demarata abuziv 

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită.

Prescripția nu poate fi invocata din oficiu de judecator sau executor, ci numai la cererea persoanei interesate.

 

   10. Executarea Silita a bunurilor mobile in care ProsperoCapital sarl demareaza o forma ilicita de Poprire Executorie, in lipsa somarii prealabile a debitorului.

In acest caz intervine Nulitatea intregii executari silite, sanctiune neconditionata de existenta unei vatamari.

Somarea debitorului reprezinta primul act de executare silita, ce trebuie expediat obligatoriu, indiferent de ce forme de executare silita sunt demarate.

 

Debitorii consumatori au toate sansele si motivele pentru a formula Contestatia la Executare in vederea anularii Executarii Silite Ilegale pornita de PROSPEROCAPITAL sarl

 

Daca esti executat de KRUK, noi stim ce e de facut.

ATENTIE! PROSPERO CAPITAL cumpara cu 1 % dobanda Bancii Transilvania

Alt caz, in care un cetatean roman este executat silit ilegal de ProsperoCapital, gasiti AICI.

 

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Ne dorim ca Romania sa devina o tara sigura, unde sa te poti dezvolta social, profesional si spiritual. Ajutandu-te si pe tine, vom face un pas mic dar important, in drumul spre o tara mai curata, mai sigura.

 

https://velicu.eu/poprirea-tertilor-legea-popririi-neconstitutionala/

 


Avocat drd Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii opiniei profesionale personale in legatura cu notiuni si institutii juridice, ce prezinta un real interes public. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.


0729108050

avocat@velicu.eu