Prima Executare silita INVESTCAPITAL anulata in anul 2021

Tocmai ce am luat la cunostinta de prima executare silita INVESTCAPITAL anulata in anul 2021. Cu aceasta ocazie as vrea sa reamintesc tuturor situatia ilegala si abuziva, generata de aceasta firma, infiintata in Malta de KRUK, pentru a ocoli legislatia din sistemul financiar national.

Cum ajungi sa anulezi o executare silita INVESTCAPITAL?

Clienta noastra nu a incheiat niciun contract cu acest SRL INVESTCAPITAL LTD. Entitatea offshore nu reprezinta institutie financiare autorizata de institutiile Statului Roman, nefiind in evidenta Bancii Nationale a Romaniei.

Niciun dosar de executare deschis la cererea INVESTCAPITAL prin KRUK nu contine autorizatiilor de functionare ca investitor.

INVESTCAPITAL LTD nu e autorizata nici sa desfasoare activitati de investitii in nume propriu sau pe seama altuia in Romania.

Doar entitatile autorizate de BNR ar fi putut sa dobandeasca creante avand trasatura executorialitatii, prin intermediul cesiunii de creanta generata de un credit bancar.

Eu consider ca INVESTCAPITAL ltd nu detine dreptul de a primi prin cesiune, o creanta avand ca trasatura executorialitatii.

Desi contestatorul, clienta noastra draga, nu a primit niciun act cu privire la eventualele cesiuni de creanta, notificarea debitorului cedat nu ar fi avut nicio relevanta intrucat cedenta creditoare nu putea primi o creanta cu trasatura executorialitatii. Te pot interesa si urmatoarele articole:

  Raportat la caracterul fraudulos privind exercitarea fortei coercitive a Statului, aminitim de Principiul capacitatii speciale de folosinta ce reglementeaza activitatea firmelor KRUK, ce a fost incalcat mai ales prin infiintarea popririi, o masura grava si conmcreta de afectarea a ptrimoniului contestatorului.

Creditorul INVESTCAPITAL LTD nu detine toate autorizatiile si aprobarile pentru a efectua activitati specifice domeniului financiar bancar.

 Normele din legislatia specifica acordarii de imprumuturi sunt parte a Drepului Public, astfel opereaza teza potrivit careia doar institutiile juridice reglementate expres sunt aplicabile, in comparartie cu dreptul privat unde opereaza regula “tot ce nu este interzis este permis”.

Toate executarile sunt precum prima Executare silita INVESTCAPITAL

 In prezent, creditorul InvestCapital LTD apare in tabloul entitatilor ce desfasoara activitati de recuperare a creantelor, publicat de ANPC pe propriul site, teza ce atrage incidenta interdictiei de la art. 58 alin.5) din O.U.G. nr. 52/2016

Contractele de credit, contractele de ipotecă, precum şi orice alte înscrisuri care au caracter de instrumente de garantare a respectivelor credite, încheiate la solicitarea creditorilor, nu reprezintă titluri executorii în cazul în care cesionarul este o entitate ce desfăşoară activităţi de recuperare creanţe”.

 Interdictia este impusa expres, DIN EXCES DE ZEL A LEGIUITORULUI, in urma protestetelor din perioada anilor 2014-2016 din cauza executarilor silite abuzive, generate de nrespectarea contractelor de credit avand ca obiect moneda CHF.

Nici anterior acelei date, KRUK nu putea cumpara o creanta bancara intrucat nu primea toate obligatiile corelative dreptului de creanta.          

Prima executare silita INVESTCAPITAL anulata

Mijlocul procesual prin care sanctionati abuzul invocarii unei creante prescrise de creditorul INVESTCAPITAL este Contestarea Executarii Silite.

Noi stim cat timp dureaza o executare silita.

Pe tema duelului judiciar cu INVESTCAPITAL, te pot interesa si urmatoarele articole:

https://velicu.eu/kruk-si-investcapital-executari-starea-de-urgenta/

https://velicu.eu/invest-capital-ltd-complot-in-romania/

https://velicu.eu/executat-silit-kruk-invest-capital-malta-ltd-abuziv/

https://velicu.eu/recuperatorul-invest-capital-intoarcerea-executarii-silite/

In calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

Ca avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Noi am invatat sa anulam acest tip de abuzuri, suntem dispusi sa actionam si in cazul tau, sa te scapam definitiv de hartuire si conturi blocate.

AM VREA SA AJUNGEM LA CAT MAI MULTI DINTRE VOI

Avocat Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol – Prima Executare silita INVESTCAPITAL anulata in 2021- face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.
https://velicu.eu/creantele-cesionate-kruk-romania/