OTP Factoring SRL & Praduiala Romaniei la Cluj | Avocat executari

OTP Factoring SRL

OTP FACTORING SRL evacuata din buzunarul clientului, intrucat cerea o suma de zece 10 ori mai mare decat suma reala si actuala

 

otp factoring

 

Prin prisma activitatii in care am ajutat de atatea ori pe cel executat de OTP FACTORING srl (inclusiv firma offshore OTP Factoring ZRT), am constatat o intentie frauduloasa in mainile acestor firme intitulate Recuperatorii de Creante; totodata am constatat ca solutia universala o reprezinta Inghetarea cursului francilor elvetieni.

 

OTP FACTORING srl a fost infiintata in Romania cu capital unguresc, avand un rol activ in jaful national comis impotriva romanilor, prin intermediul schemei elvetiene cu francii.

 

OTP Factoring srl a fost creată in 2009, chipurile, pentru a fi de ajutor și a sprijini în rezolvarea problemelor financiare.

Are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

Insa, atunci cand firmele precum OTP Factoring srl achizitioneaza creante bancare sau contracte de credit desfasoara alt tip de activitate decat cea descrisa.

Firmele devin mutanti, schimbandu-si activitatea intr-una ilicita. Ai putea fi interesat de urmatoarele articole:

 

 

De ce trebuie sa contestati cesiunea contractelor de credit catre firmele ce recupereaza creante bancare

 

La data de 14.12.2018, ANPC a sancționat OTP BANK cu amenda in valoare de 160.000 lei, pentru incalcarea prevederilor legale privind practicile comerciale incorecte conform Legii 363/2007.

Deasemenea, precum si pentru afectarea intereselor economice ale consumatorilor, conform O.G. 21/1992(r2), astfel a fost aplicata si masura complementara.

Otp Bank si complicii sai, printre care si OTP Factoring srl au fost obligat la “Restituirea sumelor de bani percepute nejustificat pentru intreg portofoliul de credite cesionat, reprezentând dobânzi, dobânzi penalizaloare, comisioane si penalități calculate şi reţinute în perioada 12.06.2006-23.11.2015”.

Afla ca OTP Bank a fost amendata pentru ca a cesionat ilegal credite catre diverse firme off-shore detinute de banca-mama din Ungaria.

Firmele nu aveau licenta de functionare ca banca.

Profitul acestor Recuperatori de creante e imens, de accea risca totul.

 

In speta de fata, OTP FACTORING a fost evacuata din buzunarul clientului, chiar daca nu a fost aplicata solutia de Inghetare curs CHF

 

Ca avocati specializati, Anulam Executari Silite Ilegale cu viteza gandului, indiferent daca sunt demarate de OTP Factoring sau alta firma.

Ne Gandim la situatia hilara in care forta coercitiva a Statului Roman este exercitata impotriva propriilor cetateni la un asemenea nivel.

Judecatorii din Cluj, cea mai aglomerata instanta din Romania, oripilat de cele criticate de noi, a admis apelul si contestatia la executare.

Instanta a dispus Anularea executarii silite din dosarul de executare, aflat la SCPEJ MORARI SI ASOCIATII precum si anularea incheierii de incuviintare a executarii silite emisa de Judecatoria Cluj, in ce priveste debitul pretins de peste zece 10 ori mai mare.

De exemplu, suma urmarita de creditor in speta in care am salvat clientul era de aproape 2 Miliarde lei vechi.

Am cerut si obtinut anularea executarii silite sau a actelor de executare silita – dosar de executare nr. 464/2021, aflat la SCPEJ MORARI SI ASOCIATII, precum si anularea incheierii de incuviintare a executarii silite emisa de Judecatoria Cluj Napoca, in ce priveste debitul pretins de 19.794,20 CHF, la care se adauga cheltuieli de executare de 7.650,46  lei.

https://portal.just.ro/1285/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21100000000455602&id_inst=1285

OTP FACTORING SRL

OTP FACTORING SRL

OTP FACTORING

OTP FACTORING srl

05.12.2022
Admite apelul declarat de apelanţii S. D. M. S. si S. D. C. D., în contradictoriu cu intimata O. F. SRL, împotriva sentinţei civile nr. 8083/15.12.2021 pronunţate de Judecătoria Cluj Napoca în dosarul nr. 10889/211/2021, pe care o schimbă în totalitate în sensul în care: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii S. D. M. S. şi S. D. C. D., în contradictoriu cu intimata O. F. SRL, şi pe cale de consecinţă: Anulează executarea silită însăşi efectuată în dosarul execuţional nr. 464/2021 al SCPEJ Morari si Asociaţii. Dispune restituirea către contestatori a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 de lei, achitată conform O.P. nr. 363/03.11.2021. Obligă intimata să achite contestatorilor suma de 3815,35 lei, reprezentând cheltuieli de judecată în prima instanţă. Dispune restituirea către apelanţi a taxei judiciare de timbru în cuantum de 500 de lei, achitată conform O.P. nr. 135/20.09.2022. Definitivă. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 5 decembrie 2022.
Document: Hotarâre  1651/2022  05.12.2022

In consecinta, respectivele firme off-shore nu aveau dreptul sa perceapa dobanzi pentru creditele cesionate de OTP Bank.

 

Creditele au fost cesionate in jur de 10.000 de credite in valoare de peste 700 milioane CHF si peste 20 milioane euro catre firme precum OTP Financing Solutions din Olanda si OTP Bank Nyrt din Ungaria precum si catre OTP Factoring zrt si OTP Factoring srl.

 

Clauzele abuzive OTP BANK ROMANIA au fost anulate in justitie

 

Solutia generala, valabila pentru toate contractele cesionate catre OTP Factoring sau ramase la banca, o reprezinta Inghetare curs CHF franci elvetieni

 

Curtea de Justitie a Uniunii Europene consideră că instituțiile financiare sunt obligate să furnizeze împrumutaților informații suficiente pentru a le permite să adopte decizii prudente și în deplină cunoștință de cauză.

 

Aceasta implică faptul ca o clauză referitoare la riscul de schimb valutar trebuie să fie înțeleasă de consumator atât pe plan formal și gramatical, cât și în ceea ce privește efectele concrete ale acesteia.

 

Rezultă că un consumator mediu, normal informat, suficient de atent și de avizat trebuie să poată nu numai să cunoască posibilitatea deprecierii monedei naționale față de moneda străină în care a fost exprimat împrumutul, ci și să evalueze consecințele economice potențial semnificative ale unei astfel de clauze asupra obligațiilor sale financiare. Gasiti aici totul despre clauzele abuzive din contractele bancare:

Clauzele Abuzive din Contractele Bancare nasc Executari Ilegale

Astfel, daca Contestatia la Executare Silita nu produce efecte, Inghetarea cursului francilor elvetieni este solutia.

 


In concluzie ai cel putin 51 de motive sa apelezi la un Avocat specializat in Executari Silite.

 

Puteti afla info cu privire la alte doua succesuri, de data aceasta impotriva firmelor INVESTCAPITAL ltd, respectiv PROSPEROCAPITAL sarl.\

 

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Ne dorim ca Romania sa devina o tara sigura, unde sa te poti dezvolta social, profesional si spiritual. Ajutandu-te si pe tine, vom face un pas mic dar important, in drumul spre o tara mai curata, mai sigura.

 

Poprirea tertilor – legea popririi – este neconstitutionala

 

AI LIBERTATEA DE A CASTIGA CONTRA OTP FACTORING srl


Avocat drd Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind evidenta importanta subiectelor tratate Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.