Kredyt inkaso investments ro SA executa creante prescrise

Kredyt inkaso investments ro SA

Kredyt inkaso investments ro SA se considera ca s-ar afla în clasamentul liderilor din piaţa creanţelor din Polonia şi Europa Centrală şi de Est, desi cumpara creante prescrise.

Din 2001 investeste în portofolii de credite neperformante, iar în prezent, se considera partener cu marea majoritate a băncilor, a companiilor de asigurări şi cu companiiile ce furnizează servicii de telecomunicaţii.

Kredyt inkaso și-a început activitatea, obținând primul portofoliu de credite neperformante de la PTC S.A. care și-a desfășurat activitatea sub numele ERA.

Începând cu anul 2013 este prezenta şi în România, achizitionand creante prescrise dupa cum vom vedea mai jos.

Avocat Velicu Daniel pareri privitor la Kredyt inkaso investments ro SA

Eu consider ca incepand cu anul 2018, Kredyt inkaso investments ro SA actioneaza ilegal in Romania. Sunt primul avocat care a descoperit si expus public problema firmelor de recuperare a creantelor bancare, ce actioneaza ilegal ca firme de investitii in Romania.

Pe de alta parte, Recuperatorii de creante precum Kredyt inkaso investments ro SA ajuta Bancile si IFN-urile sa stearga urma acelor clauze abuzive din contractele de credit.

Kredyt inkaso investments ro SA le ajuta in sensul de a-si actualiza gradul de risc si la posibilitatea de a acorda credite altor persoane naive.

Cand a operat cesiunea de creanta catre recuperatori, este foarte posibil sa fi fost accesata si asigurarea incheiata la data acordarii imprumutului.

Recomandam si urmatoarele articole:

Kredyt inkaso investments ro SA notifica si / sau executa silit debitorii abuziv, invocand creante prescrise

ATENTIE! Daca au trecut 3 ani, poti invoca prescriptia extinctiva pentru a stopa orice demers si sa ramai cu banii in buzunar.

https://velicu.eu/stergerea-din-biroul-de-credit-radierea-datelor-biroul-de-credite/

Aceasta institutie juridica sta la baza securitatii raporturilor juridice, responsabilizand creditorii precum Banci si IFN-uri sa se comporte diligent si responsabil cu banii deponentilor.

Prin pasivitatea ce a determinat curgerea unui anumit termen, titularul dreptului subiectiv civil (banca, ifn ori recuperator) pierde protecția din partea statului în sensul că nu mai poate interveni prin forța coercitivă în cazul neexecutării obligației de către debitor.

În urma aplicării efectelor prescripției, creanța își va păstra existența, precum și trăsăturile de a fi certă, lichidă și exigibilă.

Atentie la angajamentul de plata cu executorul. Un angajament de plata intrerupe prescriptia. Vezi aici:

ATENTIE! Prescriptia Executarii Silite trebuie invocata prin Contestatia la executare sau prin intampinare, altfel judecatorul nu poate invoca din oficiu prescriptia conform noii legi civile.

https://velicu.eu/kredyt-inkaso-executare-silita-ilegala-prescriptie/

 

 

O parte din clientii haituiti / notificati / executati abuziv de firma Kredyt Inkaso

 

I. Judecatoria FAUREI si KREDYT INKASO

Reclamant KREDYT INKASO Portfolio INVESTMENTS RO SA

Parata SEBOV VERONICA – la Avocat Velicu Daniel

creante prescrise

13 mai 2020: Admite excepţia prescriptiei extinctive, invocată de pârâtă prin întâmpinare. Respinge cererea de valoare redusă formulată de petenta KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA, în contradictoriu cu pârâta Serbov Veronica, ca prescrisă.

http://portal.just.ro/228/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000801283&id_inst=228

 

II. Judecatoria Mangalia sanctioneaza KREDYT INKASO

 

Reclamant BROASCĂ VIRGIL – la Avocat Velicu Daniel

Parata KREDYT INKASO Portfolio Investments (Luxembourg) SA.

KREDYT INKASO Portfolio Investments SA

20.02.2020 : Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul Broască Virgil în contradictoriu cu intimata KREDYT INKASO Portfolio Investments SA. Anulează toate actele de executare întocmite în dosarul de executare nr. 1478/G/2019 al BEJ Gavrilescu Alin – Mihail, inclusiv încheierea nr. 8833/2019 din 07.06.2019 a Judecătoriei Constanţa, precum şi executarea silită însăşi. Obligă intimata să achite contestatorului suma de 30 de lei cheltuieli de judecată reprezentând contravaloare copii xerox de pe actele din dosarul de executare. Dispune restituirea către contestator, la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, a taxei judiciare de timbru în sumă de 1.000 de lei.

http://portal.just.ro/254/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=25400000000066471&id_inst=254

 

Mijlocul procesual prin care sanctionati abuzul invocarii unei creante prescrise de creditor este Contestarea Executarii Silite.

Noi stim cat timp dureaza o executare silita.

Poti fi interesat si de urmatoarele articole:

 

 

Eu sunt genul de avocat care se implica total in cauzele clientilor, dovada procedura demarata la Curtea Constitutionala impotriva legii popririi. Mi-as dori sa opresc toate executarile demarate de aceste firme suspecte.

Poprirea tertilor – legea popririi – este neconstitutionala

Avocat Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.