KREDYT INKASO pierde impotriva acelor debitori ce Contesta Executarea Silita

KREDYT INKASO pierde impotriva debitorului, ce a Contestat Executarea Silita abuziva, demarata ulterior implinirii prescriptiei de 3 ani.

Avocatii nationali au castigat alt proces impotriva Recuperatorului de creante KREDYT INKASO, firma offshore.

Prin Contestatie la Executare Silita se pot anula actele pe motiv de prescriptie a dreptului material la actiune privind creanta bancara.

KREDYT INKASO

KREDYT INKASO a demarat o executare silita ILEGALA prin mandatarul sau KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA, cu depasirea termenului de 3 ani privind prescriptia extinctiva a creantei

KREDYT INKASO nu poate actiona contrar termenului de prescriptie.

Conform art 3 din Decretul nr. 167 din 21 aprilie 1958 privitor la prescripţie, termenul prescripţiei este de 3 ani.

Astfel, daca scadenta creditului sau a unei rate apare anterior intrarii in vigoare a noului Cod Civil (2011), prescriptia creantei e inceputa conform Decretului 167/1958.

Odata scurs termenul de 3 ani, KREDYT INKASO precum si orice alt creditor ori mandatar nu pot actiona impotriva debitorului.

Ulterior acestui termen generos, debitorul nu mai poate fi actionat de creditor, la nicio instanta de judecata. Cu atat mai mult, nu poate fi sesizat executorul judecatoresc.

Dreptul la acţiune, avînd un obiect patrimonial, se pirde prin prescripţie, dacă nu a fost exercitat în termen.

Daca banca, ce a cesionat creanta, nu a demarat la momentul potrivit actiuni impotriva debitorului, a pierdut dreptul la actiune.

Indiferent daca a dobandit creanta prin cesiune, Recuperatorul de Creante KREDYT INKASO nu poate acoperi culpa bancii sub acest aspect. Precum aratam AICI cu lux de amanunte, Cesiunea de Creanta trebuie sa respecte conditiile legalea, altfel executarea silita poate fi anulata.

ATENTIE la clauzele din contractul de credit, ce pot fi abuzive. Orice clauza care se abate de la reglementarea legală a prescripţiei este nulă, insa debitorul trebuie sa atace clauza in acelasi termen de 15 zile.

Recomandam si urmatoarele articole:

  • https://velicu.eu/angajament-de-plata-cu-executorul-nu-suspenda-executarea/
  • https://velicu.eu/executari-silite-clauzele-abuzive-din-contractele-bancare/
  • https://velicu.eu/inghetare-curs-chf-proces-banci/
  • https://velicu.eu/darea-in-plata-legea-77-2016-dare-in-plata-credit-bancar/
  • https://velicu.eu/juridice/executare-silita-ilegala-kruk/
  • https://velicu.eu/poprirea-pe-salariu-poate-fi-anulata-oricand/
  • https://velicu.eu/stergerea-din-biroul-de-credit-radierea-datelor-biroul-de-credite/

KREDYT INKASO NU POATE IGNORA NICI PRESCRIPTIA EXTINCTIVA DIN NOUL COD CIVIL

Noul Cod Civil se aplica acelor drepturi de creanta a caror exigibilitate a aparut ulterior intrarii in vigoare – 1 octombrie 2011. Termenul general, aplicabil si drepturilor patrimoniale precum cele continute intr-un contract de credit, este de 3 ani,

Codul Civil sanctioneaza pasivitatea creditorului, indiferent ca acesta este KREDYT INKASO ori Banca ce a acordat creditul. Executarile Silite Ilegale se anuleaza doar Contestatie introdusa in termneul de 15 zile.

Dreptul material la acţiune se stinge prin prescripţie, dacă nu a fost exercitat în termenul stabilit de lege. Prin drept la acţiune se înţelege dreptul de a constrânge o persoană, cu ajutorul forţei publice, să execute o anumită prestaţie, să respecte o anumită situaţie juridică sau să suporte orice altă sancţiune civilă, după caz.

ATENTIE! Prescriptia se poate intrerupe.

Debitorii trebuie sa apeleze la UN EXPERT CONTESTATIE LA EXECUTARE SILITA pentru a scapa de datorie. Un Avocat specializat in executari silite va ajuta mai mult decat se asteapta.

Sunt tot felul de piedici in care debitorii pot sa cada, chiar daca s-a implinit prescriptia extinctiva.

Debitorii trebuie sa inteleaga ca Instanta si Executorul judecatoresc nu pot invoca din oficiu implinirea termenului de prescriptie.

KREDYT INKASO e sanctionata de PRESCRIPTIA DREPTULUI DE A OBTINE EXECUTAREA SILITA,

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.

Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită.

Prescripția nu poate fi invocata din oficiu de judecator, ci numai la cererea persoanei interesate. De aceea, rolul unui Avocat Specializat in Executari Silite e esential.

Kredyt inkaso investments ro SA executa creante prescrise

KREDYT INKASO e doar o entitate care comite greseli in executarea silita a debitorilor. Situatia este agravata de faptul ca aceasta entitate are resurse umane logistice si financiare considerabile.

Lupta cu KREDYT INKASO si mandatarul sau, KREDYT INKASO PORTOFOLIO INVESTMENTS RO SA este una dificila, de aceea anularea va fi un real succes.

Si eu am fost executat silit recent, in mod ilegal

Desi am anulat Executarea Silita, ponita abuziv de Primaria Sector 5, timpul pierdut si stresul generat sunt inconmensurabile.

Ca debitor executat silit abuziv si in calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

Atentie, nu folositi acest articol la contestarea executarii silite fara un ajutor specializat. Aveti o singura sansa de a scapa de executarea silita abuziva. Nu o irositi!

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Am invatat sa anulam acest tip de abuzuri, sa salvam clientii în mod definitiv de hartuire si conturi blocate. Ajutandu-te și pe tine, vom excela în ce facem, vom păstra locul întâi din topul avocatilor specializati.

AI DREPTUL SI LIBERTATEA DE A OBTINE ANULAREA EXECUTARII DEMARATA DE KREDYT INKASO


Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.