ERB New Europe Funding II Bv a fraudat Executarea Silita a debitorilor in Romania, peste 10 ani

avocat velicu daniel pareri

ERB NEW EUROPE FUNDING va Executa Silit, desi e o “firma fantoma” in Romania, timp de peste 10 (zece) ani?! ERB NEW EUROPE nu e nici macar un recuperator de creante autorizat de ANPC. Daca identificati vreo urma de ERB New Europe Funding (fosta Efg New Europe Funding) in dosarul dvs de executare, Contestati urgent Executarea Silita si cereti returnarea banilor sustrasi ilicit.

Poprirea salariului tau e anulabila oricand in anul 2024

ERB New Europe Funding ii BV a fraudat intreaga procedura legala de executare, dand nastere a mii de Executari Silite Ilegale

ERB New Europe Funding II BV este o societate închisă cu răspundere limitată constituită în Olanda. 

Aceasta entitate a executat mii de debitori, pe unii evacuandu-i din case cu ajutorul fortei coercitive, in perioada 2008-2018. 

Desi a executat abuziv mii de debitori ai BancPost SA, entitatea a fost protejata de institutiile statului, timp de peste zece ani. 

ERB New Europe Funding a fost infiintata in 2008, avand ca sediu social initial, o adresa din Amsterdam , Olanda.

Conform Raportului anual din anul 2016, ERB New Europe Funding a fost infiintata de Eurobank Cipru in scopul achizitionarii creditelor neperformante de la Bancpost SA in Romania. 

Dovada consta in comunicatul din 8 august 2018 al ANPC. 

BANCPOST a fost condamnata la plata unei amenzi uriase si obligata la restabilirea situatiei anteriore in ce priveste mii de debitori executati silit, vadit abuziv.

ERB New Europe Funding II BV

Orice debitor, executat silit de ERB New Europe Funding II BV trebuie sa apeleze la Contestarea Executarii Silite, efectuata abuziv si nelegal.

Modul in care ERB New Europe Funding II BV a fraudat intreaga legislatie privind protectia consumatorilor

Asa cum scriam si cu alta ocazie, Cesiunea Creditului Bancar sta la baza a mii de executari silite ilegale. 

Cesiunea de creanta este contractul prin care Bancpost SA a transmia cesionarului ERB New Europe Funding II BV dreptul de a recupera de la debitori, consumatori persoane fizice, dobanzi si penalitati.

Conform normelor aplicabile creditelor bancare acordate persoanelor fizice, creantele din contractele de credit nu puteau fi cesionate către ERB New Europe Funding II BV.

Aceasta entitate straina nu indeplinea conditiile legale. 

Astfel, daca cesiunea creditului neperformant a fost efectuata catre aceasta entitate, toti debitorii trebuie sa atace cesiunea de creanta prin Contestatia la Executare Silita.

Potrivit raportului anual publicat de ERB New Europe Funding (fosta Efg New Europe Funding II BV) in anul 2016, aceasta entitate a fost infiintata in scopul activarii in Romania in materia recuperarii creditelor neperformante.

Insa, la o privire mai serioasa, in lumina Deciziei ANPC din 6 august 2018, se pare ca scopul infiintarii firmei ERB New Europe Funding a fost acela de a frauda legislatia din Romania.

Ciudat este ca incalcarea legilor nationale s-a facut in cu sprijinul autoritatilor romane, pasive timp de peste ZECE ANI.

Legatura dintre a ERB New Europe Funding si ceilalti recuperatori de creante trebuie pusa pe masa judecatorilor

Evident ca situatia debitorilor executati silit abuziv este mai ampla decat ce ne ofera ANPC sa intelegem.

Desi ERB New Europe Funding nu este autorizat nici macar ca un recuperator de creante, are legaturi stabile si complexe cu mai multi Recuperatori de Creante.

Executori judecatoresti si entitati interpuse precum KRUK SA, PROSPEROCAPITAL ltd, SECAPITAL sarl ori INVESTCAPITAL Malta ltd, toti formeaza o grupare ce se afla in ilegalitate in ce priveste executarea debitorilor.

Debitorii sunt executati silit abuziv prin cesiuni de creanta, pe motiv ca au intarziat plata ratelor aferente creditelor bancare.

Cu alte cuvinte, debitorii sunt acuzati ca au incalcat Legea, dar sunt executati silit nelegal si abuziv de catre ERB New Europe Funding 

In anul 2016, un pachet de mii de credite bancare au fost vandute de ERB New Europe Funding catre ProsperoCapital sarl si KRUK SA, reprezentata de KRUK Romania.

 ERB New Europe Funding II BV

Aici incepe adevarata drama a debitorilor executati silit intrucat acestia nu sunt informati asupra cesiunilor succesiv efectuate.

Debitorii trebuie sa Conteste Executarea Silita, indiferent daca actualul creditor este ERB New Europe Funding II BV sau creanta a fost cesionata pentru a doua oara, catre ProsperoCapital sarl sau KRUK Romania. 

In ce priveste eventuala cesiune catre ProsperoCapital sarl, aflati ca aceasta entitate demareaza proceduri prin care executa ilegal si abuziv.

Prin Contestatie la Executare Silita aveti dreptul de a obtine Anularea executarii silite si Intoarcerea executarii silite. Recomandam si urmatoarele articole:

Alte motive privind ilegalitatea unei Cesiuni de Creanta titlu executoriu veti gasi AICI .

Si eu am fost executat silit recent, in mod ilegal

Desi am anulat Executarea Silita, ponita abuziv de Primaria Sector 5, timpul pierdut si stresul generat sunt inconmensurabile.

Ca debitor executat silit abuziv si in calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

AI TOATA LIBERTATEA DE A DEMARA CONTESTAREA CREANTEI ERB NEW EUROPE FUNDING


Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.