INVEST CAPITAL ltd si Kruk va executa silit ilegal, platind 3% pe creante

Invest Capital ltd depaseste orice limite normale si legale in ce priveste activitatea in Romania.

Invest Capital ltd si KRUK au ordonat executorului judecatoresc sa execute imobilul clientului, locuinta sa si a familiei sale, in mod vadit abuziv.

Dar modul in care executarea silita imobiliara a decurs ne duce cu gandul la vremurile demult apuse.

La inceputul comunismului, instalat cu tancurile sovietice si in Romania, proprietarii au fost luați noaptea din casele lor și li s-a fixat, ilegal, domiciliu forțat în diverse localități. Proprietățile au fost confiscate în întregime, cu tot cu animale, mașini agricole și clădiri. Multe dintre cele câteva mii de foste locuințe ale proprietarilor au fost transformate în sedii de GAS-uri, GAC-uri, posturi de poliție.

InvestCapital ltd si KRUK au reinventat confiscarea cu mentiunea ca beneficiar nu mai este Statul sau Regatul ci o mana de oameni, cu domiciliul in Polonia.

In schimb, cunosc zeci de romani care au parasit Romania din cauza abuzurilor comise de aceste Firme ce Recupereaza Creante Bancare.

Invest Capital ltd si KRUK sunt ajutati de judecatori si executori ?

Procedurile de executare silita, demarate de Invest Capital ltd si KRUK, nu sunt doar abuzive si ilegale dar la ” buna desfasurare ” a acestora pun umarul judecatori si executori judecatoresti.

Judecatorul care a solutionat Contestatia la Executare, in loc sa fie ultragiat de executarea silita imobiliara demarata de Invest Capital ltd si KRUK, parea sa apere gruparea. In sedinta publica, a mentionat ca va demara plangere penala pentru ca al nostru coleg nu avea imputernicirea avocatiala. A mai incercat in aceeasi sedinta sa ne provoace, in speranta ca poate vom gresi. In definitiv, s-a rezolvat cu bine, alt proces castigat. Judecatorul s-a legat de orice pentru a ne acuza, speria si indeparta de bunul mers al procedurii in care am exercitat Contestarea Executarii silite.

Romanii, amarati si fara cunostinte, sunt evacuati din locuinta si tara prin aplicarea fortei coercitive a statului, in cele mai multe cazuri singurele bunuri de valoare, prin intermediul unor Executari Silite Ilegale.

Caz scoala de executare silita imobiliara, demarata abuziv de executor la ordinul recuperatorilor

Fara precedent din punctul meu de vedere, un executor a incercat sa fure casa clientului. Atentie, informatiile va pot afecta emotional.

Invest Capital ltd a ordonat executorului sa nu informeze debitorul executat silit ilegal asupra planului de a i se vinde casa.

Noroc cu ANCPI ce a simtit ca e un abuz si a informat clientul. Singura informare a venit de la ANCPI, ce a expediat adresa clientului prin Fan Courier.

Altfel, clientul nostru s-ar fi putut trezi cu jandarmii la usa pentru evacuare, fara sa stie ce e cu el. Culmea ironiei, cientul a fost jandarm, pensionat pe caz de boala tocmai din cauza activitatii in jandarmerie.

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000594287&id_inst=301

URSE ION contestator

INVEST CAPITAL LTD Intimat

INVEST CAPITAL LTD
INVEST CAPITAL LTD

Infiintare si Provenienta Capitalului firmei offshore INVEST CAPITAL LTD

Invest capital ltd a fost infiintata in scopul demararii unor investitiii de anvergura in Creante bancare, in prezent functionand in ilegalitate.

INVESTCAPITAL LTD a fost infiintata in anul 2017, in statul Malta de grupul KRUK.

În anul 1998, Piotr Krupa şi Wojciech Kuznicki au pus bazele companiei KRUK în Wroclaw (Polonia).Pe parcursul anilor, compania a dezvoltat numeroase servicii. A devenit un grup financiar dinamic, ce reunește companii cu activități de colectare a debitelor. Înca din anul 2007, KRUK și-a consolidat prezența în regiunea EMEA. (EMEA este acronimul pentru expresia în limba engleză Europe, the Middle East and Africa, în traducere Europa, Orientul Mijlociu și Africa)

Debitorii trebuie sa conteste Executarea Silita, inceputa sau continuata de aceste firme, ce actioneaza clandestin in Romania incepand cu ianuarie 2018. Sunt primul avocat ce a descoperit si expus public acest aspect.

In cazul de fata, Contestatia la Executare a fost admisa insa procesul mi-a lasat un gust amar. Ca avocat specializat in executari silite, constat in Romania o justitie inca defectuoasa pe alocuri.

Cu privire la alt abuz comis de aceleasi firme, gasiti AICI si AICI.

Si eu am fost executat silit recent, in mod ilegal

Desi am anulat Executarea Silita, ponita abuziv de Primaria Sector 5, timpul pierdut si stresul generat sunt inconmensurabile.

Ca debitor executat silit abuziv si in calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu