Cum se Anuleaza poprirea si Executarea Silita Ilegala a Recuperatorului INTRUM Romania JUSTITIA (Top Factoring)

Avocatii nostri Contesta si Anuleaza acele EXECUTARI SILITE ABUZIVE pornite de recuperatori precum INTRUM Romania , Intrum Debt Finance AG sau Top Factoring.

Aveti dreptul la restituirea banilor daca poprirea salariului a fost ilegala. Contesta Executarea silita imediat ce primesti actele de la Executorul Judecatoresc.

Pentru succesul contestatiei la executare, formuleaza acum Contestatia impotriva Executarii pornita de Intrum Romania si scapa de executare.

Recuperatorul de creante INTRUM ROMANIA JUSTITIA, reprezentant al Intrum Debt Finance ag

De data aceasta, Intrum Justitia a pierdut banii pentru ca a pornit o Executare Silita Ilegala.

INTRUM JUSTITIA este liderul mondial in credit management, respectiv recuperari creante.

Brandul Intrum România a preluat firma TOP FACTORING in anul 2017, cea din urma fiind infiintata in 2006 cu capital autohton, de catre Catalin Neagu.

Actualmente, INTRUM ROMANIA si desfasoara activitate specifica Recuperatorilor de Creante cu sediul declarat la Top Factoring.

Executarea Silita Ilegala pornita de INTRUM ROMANIA

intrum romania

Debitorul a contestat Executarea Silita, abuziv pornita de recuperatorul de creante Intrum Justitia Romania.

Desi clientii nostri merg la sigur atunci cand contesta executarea silita, va readucem aminte de articolul nostru in care devoalam cele 50 ( cincizeci ) de tipologii in care Executarile Silite sunt Ilegale.

Pot fi zeci de motive privind ilegalitatea si abuzul executarii silite insa judecatorii doresc debitori seriosi care introduc o contestatie la executare pe motive concrete, identificate in prealabil.

De aceea, rolul unui Avocat specializat in Executari Silite Abuzive este esential pentru succesul Contestarii Executarii Silite.

Prin Contestatie Executare Silita, puteti castiga in fata bancii sau / si a recuperatorului de creante.

De aceea, parcurgerea acestui articol e esentiala https://velicu.eu/contestatie-executare-silita-avocat-suspendarea-executarii/

Poprirea Salariului de catre Intrum Romania poate fi Ilegala

Forma de executare prin indisponibilizare, proprire pe salariu, este extrem de eficienta pentru Recuperatorii de creante, inclusiv pentru grupul de firme Intrum Romania.

Insa, o parte semnificativa din executarile silite sunt pornite abuziv de recuperatorii cesionari, in lipsa notificarii debitorilor.

Ne manifestam increderea ca debitorii, care contesta executarea silita in termenul de 15 zile, vor avea succes, indiferent daca apeleaza la noi sau la alt avocat specializat in contestarea executarilor silite.

Daca esti informat de banca asupra unei masuri de poprire pe salariu, reactia ta trebuie orientata spre formularea unei Cotestatii la Executare intrucat majoritatea tranzactiilor, privind cesiunea de creante , se efectueaza fara notificarea debitorilor.

Contesta acum Executarea Silita efectuata de recuperatorul de creante Intrum Romania

Asadar, poprirea pe salariu poate fi abuziv infiintata de recuperatorii de creante in general, de intrum romania justitia in special.

Doar daca debitorii contesta urgent executarea silita, vor putea scapa de executarea silita abuziva.

Mai mult, debitorii au dreptul de a cere restituirea banilor luati prin poprirea pe salariu. 

Cheltuielile de judecata vor fi restituite sau / si pue in sarcina recuperatorului de creante ce a pornit ilegal executarea silita.

https://velicu.eu/poprire-pe-cont-recuperator-creante


Cabinet de Avocatura Velicu Daniel            avocat@velicu.eu           0729108050