Executat Silit de Recuperatori Creante KRUK si INVEST CAPITAL MALTA

Stimata clienta Elena Iordache, desi acesti Recuperatori Creante ti-au vandut Casa anterior contactarii mele, va informez ca tocmai ce am oprit executarea abuziva!

Daca eram la licitatia publica, acesti recuperatori creante, adevarate firme fantoma, nu ti-ar fi confiscat casa intrucat esti un om ce ai fost executat de KRUK si INVEST CAPITAL MALTA in mod abuziv !

invest capital MALTA

Imi pare pentru ca nu ne-am cunoscut cand ai fost evacuata ilegal din propria ta Locuinta de aceste firme intrucat oricine este executat de KRUK si INVESTCAPITAL MALTA LTD este o victima.

Desi Recuperatorii de Creante ti-au luat casa, pe care au evaluat-o la doar 10%, tripland ulterior datoria cu escrocheria privind Francii Elvetieni CHF, am reusit sa anulez executarea.

Daca as fi fost contactat mai devreme, poate alta era soarta locuintei tale. Stiu ce e de facut in caz de Executare Silita Imobiliara.

In tot amarul pierderii casei in care te-ai nascut, am castigat procesul cu KRUK Romania SRL si satelitul sau INVEST CAPITAL din MALTA.

Prin Contestatia la Executare am castigat procesul cu INVEST CAPITAL MALTA ce a continuat hartuirea pe o suma imensa, nereala – 47.849,85 de Franci Elvetieni (CHF).

Cred cu tarie ca in Romania are prioritate Omul Nu Dosarul sau. In acest sens informez clientii si publicul asupra realitatii in care sunt executati silit de KRUK si INVESTCAPITAL LTD.

 

Executat de KRUK si INVEST CAPITAL LTD prin Frauda la Lege

JUDECATORIA TOPOLOVENI – DOSAR NUMAR 340/828/2019

http://portal.just.ro/828/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=82800000000034304&id_inst=828

  • Iordache Elena cu domiciliul procesual ales la Cabinet Avocat Velicu Daniel
  • INVEST CAPITAL LTD cu sediul ales la KRUK ROMANIA SRL

Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare formulată de contestatoarea IORDACHE ELENA în contradictoriu cu în contradictoriu cu intimata INVEST CAPITAL LTD Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite pronunţată la data de 14.11.2018 de Judecătoria Topoloveni în dosarul nr. 3307/828/2018 şi actele de executare silită întocmite împotriva contestatoarei în temeiul titlului executoriu – contract de credit nr. 0301R000000025875/29.02.2008 în dosarul execuţional nr.1813/2018.

executat de kruk si investcapital

Privitor la alt succes impotriva grupului KRUK – puteti citi AICI

executat de kruk si investcapital

Ce inseamna a fi executat de KRUK si INVEST CAPITAL LTD in mod ilegal sau / si abuziv

Sunt multe de spus, de aceea va recomandam sa parcurgeti articolul Executari Silite Ilegale, unde am expus peste 50 de tipare abuzive in care debitorul poate fi executat silit.

Mai mult, ca Avocat specializat in Executari Silite, inovez lupta debitorilor cu Bancile ori Recuperatorii de Creante.

In exclusivitate, sunt primul Avocat care a identificat si expus public situatia nelegala in care se afla Recuperatorii de Creante precum KRUK si INVEST CAPITAL LTD.

Aceste firme reprezinta entitati ce investesc in mod clandestin in creante bancare. AICI poti citi mai multe informatii.

Cu alte cuvinte, Recuperatorii de Creante se afla in ilegalitate incepand cu 2 ian 2018.

Stiu ca a fi executat de KRUK si INVEST CAPITAL LTD poate reprezenta o trauma, astfel nu ezit sa le cer Daune Morale din Executari Silite.

Cunosc absolut tot istoricul grupului de firme KRUK, astfel gasesc o solutie in fiecare dosar de executare in care clientul e executat silit.

In concluzie, chiar daca esti executat de KRUK si INVESTCAPITAL LTD, ai posibilitatea de a contesta si anula executarea silita.

Un alt exemplu de Executare Silita Anulata, de data asta cu alt satelit alt KRUK – ProsperoCapital sarl, gasesti AICI. 

Efectul anularii executarii silite consta in nasterea dreptului de a cere Intoarcerea Executarii Silite.

 

Completeaza formularul daca vrei sa apelezi la Justitie impotriv KRUK si Invest Capital Malta ltd

Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu