KRUK si INVEST CAPITAL MALTA au pierdut tot ! Am invins sistemul !

KRUK si INVEST CAPITAL MALTA

Stimata clienta, desi KRUK si INVEST CAPITAL MALTA au incercat sa-ti ia tot, anterior contactarii mele, va informez ca tocmai ce am oprit executarea abuziva!

Daca as fi fost contactat mai devreme, poate nici nu ar fi existat executari silite intrucat exista remediu ce previne executarile demarate de KRUK si INVEST CAPITAL MALTA.

Stiu ce e de facut in caz de Executare Silita Imobiliara.

In tot amarul demersurilor demarate de recuperatori, am castigat procesul cu KRUK Romania SRL si INVEST CAPITAL.

KRUK si INVEST CAPITAL MALTA au pierdut!

Cred cu tarie ca in Romania are prioritate Omul Nu Dosarul sau.

In acest sens informez clientii si publicul asupra realitatii in care sunt executati silit de KRUK si INVESTCAPITAL MALTA LTD. 

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30200000000415271&id_inst=302

  • Popescu (fosta Picincu) Mihaela cu domiciliul procesual ales la Cabinet Avocat Velicu Daniel
  • INVEST CAPITAL MALTA LTD cu sediul ales la KRUK ROMANIA SRL
15.01.2021
Ora estimata: 10:00
Complet: C 14 civil 2020
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare formulata de contestatoarea Popescu (fosta Picincu) Mihaela, in contradictoriu cu intimata Invest capital MALTA LTD. Anuleaza Incheierea pronuntata de Judecatoria sectorului 5 Bucuresti in Camera de Consiliu la 11.02.2020, in dosarul nr. 2667/302/2020, precum si executarea silita efectuata in dosarul nr. 224/2020 al BEJ Marchidanu Iulian Valentin.
In temeiul art. 45 alin. 1 lit. f din OUG nr.80/2013 restituie taxa judiciara de timbru in cuantum de 1.000 lei, aferenta contestatiei la executare, dupa ramanerea definitiva a hotararii.

Privitor la alt succes impotriva KRUK si INVEST CAPITAL MALTA – puteti citi AICI

Daca un Avocat castiga procese contra KRUK, inseamna ca detine o expertiza vasta in domeniu si ca are cunostinte asupra situatiei Recuperatorului de creante.

În anul 1998, Piotr Krupa şi Wojciech Kuznicki au pus bazele companiei KRUK în Wroclaw (Polonia).

Pe parcursul anilor, compania a dezvoltat numeroase servicii. A devenit un grup financiar dinamic, ce reunește companii cu activități de colectare a debitelor. Înca din anul 2007, KRUK și-a consolidat prezența în regiunea EMEA. (EMEA este acronimul pentru expresia în limba engleză Europe, the Middle East and Africa, în traducere Europa, Orientul Mijlociu și Africa)

După intrarea cu succes pe piața din România în 2007, unde a devenit imediat unul dintre jucătorii de top de pe piață, Grupul și-a concentrat atenția pe piețele din Cehia și Slovacia.

Desi, acest recuperator de creante are capital strain, trebuie sa respecte legislatia din Romania precum si cea europeana.

Succesul KRUK in Romania se datoreaza si numarului mare de credite neperformante, ce a determinat cresterea clientilor sai.

Pe de alta parte, debitorii nu au reactionat corespunzator la formele de executare silita incepute de Recuperatorii de creante, in general, de acest recuperator, in special.

Ce inseamna a fi executat de KRUK si INVEST CAPITAL MALTA LTD in mod ilegal sau / si abuziv

Sunt multe de spus, de aceea va recomandam sa parcurgeti articolul Executari Silite Ilegale, unde am expus peste 50 de tipare abuzive in care debitorul poate fi executat silit.

Mai mult, ca Avocat specializat in Executari Silite, inovez lupta debitorilor cu Bancile ori Recuperatorii de Creante.

In exclusivitate, sunt primul Avocat care a identificat si expus public situatia nelegala in care se afla Recuperatorii de Creante precum KRUK si INVEST CAPITAL MALTA LTD.

Stiu ca a fi executat de KRUK si INVEST CAPITAL poate reprezenta o trauma, astfel nu ezit sa le cer Daune Morale din Executari Silite.

Cunosc absolut tot istoricul grupului de firme KRUK, astfel gasesc o solutie in fiecare dosar de executare in care clientul e executat silit.

In concluzie, chiar daca esti executat de KRUK si INVESTCAPITAL, ai posibilitatea de a contesta si anula executarea silita.

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Ne dorim ca Romania sa devina o tara sigura, unde sa te poti dezvolta social, profesional si spiritual, fara teama de abuzuri. Ajutandu-te si pe tine, vom face un pas mic dar important, in drumul spre o tara mai curata, mai sigura

Sunt genul de avocat care se implica total in cauzele clientilor, dovada procedura demarata la Curtea Constitutionala impotriva legii popririi. Mi-as dori sa opresc toate executarile demarate de aceste firme suspecte.

Avocat drd. VELICU Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

– Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind evidenta importanta subiectelor tratate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.