Executat Silit de Recuperatori Creante KRUK si INVEST CAPITAL MALTA

Stimata clienta, desi acesti Recuperatori Creante au incercat sa-ti-au vanda Casa anterior contactarii mele, va informez ca tocmai ce am oprit executarea abuziva!

Daca as fi fost contactat mai devreme, poate alta era soarta locuintei tale. Stiu ce e de facut in caz de Executare Silita Imobiliara.

In tot amarul demersurilor demarate de recuperatori, am castigat procesul cu KRUK Romania SRL si satelitul sau INVEST CAPITAL din MALTA.

Cred cu tarie ca in Romania are prioritate Omul Nu Dosarul sau. In acest sens informez clientii si publicul asupra realitatii in care sunt executati silit de KRUK si INVESTCAPITAL LTD.

 

  • cu domiciliul procesual ales la Cabinet Avocat Velicu Daniel
  • INVEST CAPITAL LTD cu sediul ales la KRUK ROMANIA SRL

Privitor la alt succes impotriva grupului KRUK – puteti citi AICI

Ce inseamna a fi executat de KRUK si INVEST CAPITAL LTD in mod ilegal sau / si abuziv

Sunt multe de spus, de aceea va recomandam sa parcurgeti articolul Executari Silite Ilegale, unde am expus peste 50 de tipare abuzive in care debitorul poate fi executat silit.

Mai mult, ca Avocat specializat in Executari Silite, inovez lupta debitorilor cu Bancile ori Recuperatorii de Creante.

In exclusivitate, sunt primul Avocat care a identificat si expus public situatia nelegala in care se afla Recuperatorii de Creante precum KRUK si INVEST CAPITAL LTD.

Stiu ca a fi executat de KRUK si INVEST CAPITAL LTD poate reprezenta o trauma, astfel nu ezit sa le cer Daune Morale din Executari Silite.

Cunosc absolut tot istoricul grupului de firme KRUK, astfel gasesc o solutie in fiecare dosar de executare in care clientul e executat silit.

In concluzie, chiar daca esti executat de KRUK si INVESTCAPITAL LTD, ai posibilitatea de a contesta si anula executarea silita.

In calitate de avocat specializat, lupt contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Am invatat sa anulez acest tip de abuzuri, sa salvez clientii în mod definitiv de hartuire si conturi blocate. Avocat Velicu Daniel 0729108050 avocat@velicu.eu

Avocat VELICU Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

– Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.