EOS KSI executa silit abuziv, precum securitatea comunista

EOS KSI cumpara creantele / creditele bancare cu 3 % si vrea de la debitori casele, masinile sau parte din salariul lor, pe toata viata.

eos ksi executa silit abuziv

 

Eu nu as achita mai mult decat pretul achitat pe creanta de aceasta firma – recuperator de creante, intrucat Eos Ksi executa silit abuziv si se afla in ilegalitate.

Poprire cont ilegala| Contestatia la poprire cont persoana fizica

Activitatea acesteia, desi nu este autorizata de autoritatile statului roman sau ale statului de origine, intruneste conditiile unei firme de investitii, prevazute la art. 7 alin. 1) ind.2 din O.U.G. nr. 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului:

(1^2) O societate de servicii de investiții financiare este o firmă de investiții, în sensul prevăzut la art. 4 alin. (1) pct. (2) din Regulamentul (UE) nr. 575/2013.

Definita actuala a intreprinderilor de investitii (Directiva 2014/65/UE privind piețele instrumentelor financiare și de modificare a Directivei 2002/92/CE și a Directivei 2011/61/UE) integreaza Recuperatorii de creante

Aceste entitati offshore au intrat in aria noii institutii a „firmelor de investiții”. Motivul consta in faptul ca reprezinta persoane juridice a cărei ocupație sau activitate obișnuită constă în exercitarea uneia sau mai multor activități de investiții cu titlu profesional.

Conform cap I, intitulat Condiții și proceduri de autorizare, impune prin art. 5 – Cerința de autorizare alin 1) ca fiecare stat membru impune ca furnizarea de servicii de investiții și/sau exercitarea activităților de investiții ca ocupație sau activitate obișnuită cu titlu profesional să facă obiectul unei autorizări prealabile în conformitate cu prezentul capitol.

Prin cumpararea masiva a creantelor bancare, Recuperatorii de creante se comporta precum investitorii, drept pentru care este necesara autorizarea activitatii lor.

Privind creditele cesionate catre acest tip de firme, te pot interesa si urmatoarele articole:

 

Pentru a intelege de ce esti executat silit de EOS KSI, trebuie sa cunosti radacinile acestui Recuperator de creante.

Pentru a intelege de ce esti executat de EOS KSI (posibil abuziv), trebuie cunoscut istoricul acestei entitati.

Eos Ksi face parte din EOS Group  – un grup specializat în servicii de management din Germania. Are sediul la sediul la Hamburg și este controlat de grupul Otto.

Grupul oferă servicii societăților de toate dimensiunile – de la societăți de vârf, listate la bursă, până la întreprinderi mici și mijlocii.

Serviciile EOS Ksi sunt adaptate pentru societăți de finanțare bancară și nonbancară, societăți de asigurări, furnizori de utilități, societăți industriale și comerciale sau societăți de leasing.

EOS KSI a infiintat Eos Ksi Romania o companie care activează pe piața colectării de creanțe din România. Eos Ksi Eomania e un satelit

Compania a fost înființată în anul 2002 sub numele de KSI Kasolvenzia România, iar în anul 2005 a fost preluată de grupul internațional EOS – la rândul lui – parte din grupul Otto.

 

Cum reuseste EOS KSI sa obtina foloase (bani, vehicule, imobile s.a.) in Romania

Desi, debitorii nu au incheiat niciun contract de credit cu aceste firme de recuperare a creantelor bancare, sunt somati si executati silit abuziv.

Debitorii bancilor nu sunt nici macar notificati asupra cesiunii de creanta, anterior sesizarii executorului de entitatea EOS KSI.

Cea din urma entitate nu reprezinta o institutie financiar autorizata de institutiile Statului Roman, nefiind in evidenta Bancii Nationale a Romaniei ca institutie financiara bancara ori nebancara

Doar acele entitati ar fi putut sa dobandeasca creante avand trasatura executorialitatii, prin intermediul cesiunii de creanta generata de un credit bancar.

Astfel, in lipsa formalitatilor legale privind statutul entitatii creditoare, consideram ca institutiile bancare nu pot transmite firmei EOS KSI, o creanta bancara, avand ca trasatura executorialitatea.

Obiectul contractului de cesiune vizeaza o simpla creanta, ce nu poate fi pusa in executare silita.

Din acest motiv, EOS KSI face parte dintr-o grupare transnationala de corupere a sistemelor nationale, cu evitarea achitarii a zeci de taxe catre bugetul de stat, mijlocul fiind cesiunea creantelor bancare.

Cum scoti masina de sub sechestru auto, daca e abuziv

 

Recuperatorul de creante a incercat sa fure casa clientului, pentru pretinsa datorie a unei rude

Creditorul pretins EOS KSI nu a respectat prevederile legale privind executarea silita imobiliara, facandu-se ca nu vede ca bunul este unul comun.

In speta, bunul imobil se afla in coproprietatea a doua persoane.

Desi, in incuviintarea executarii silite se mentioneaza doar numele imprumutatului, ruda celui din urma era sa piarda imobilul.

Astfel, actele de executare demarate au fost considerate intocmite contrar legii.

Practic, aceasta firma, simplu SRL, a incercat sa fure imobilul unei persoane, pentru pretinsa fapta savarsita de ruda sa.

Clauzele Abuzive din Contractele Bancare nasc Executari Ilegale

In comunism, rudele celui urmarit aveau de suferit, inclusiv cu confiscarea bunurilor, pe motiv ca aveau legatura de rudenie.

 

La fel si in prezent, firma EOS KSI executa silit abuziv, a intentionat sa ia bunul rudei celui care s-a imprumutat la o banca, institutie care a vandut creditul la recuperatori.

Un avocat specializat in executari silite cunoaste toate tipurile de executari silite ilegale.

Solutia salvatoare a venit, ca de fiecare data, prin Contestatia la Executare Silita.

eos ksi
EOS KSI

http://portal.just.ro/113/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19600000000232583&id_inst=113

Ca avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Noi am invatat sa anulam acest tip de abuzuri, suntem dispusi sa actionam si in cazul tau, sa te scapam definitiv de hartuire si conturi blocate.

AI LIBERTATEA DE A TE OPUNE ACESTUI ABUZ, MOSTENIT DIN EPOCA VECHE. CONTESTA EXECUTAREA!


Avocat Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.