DDM Invest III AG & Asset Portfolio executa silit ilegal si abuziv

ddm invest iii ag

DDM Invest III Ag, reprezentata de Asset Portfolio, reinventeaza sloganul – Azi in Timisoara, maine in toata tara – intrucat executarile silite abuzive si ilegale nasc revolta conationalilor, oriunde s-ar afla in prezent, creand necesitatea unui avocat specializat in executari in Timisoara.

Oameni curati si buni se revolta abuzurilor comise in ultimii ani, de firmele de recuperare a creantelor bancare, precum DDM Invest II AG, ce a sesizat executorii din Timisoara pentru a executa abuziv si nelegal cetatenii acestui Stat.

DDM Invest III AG

Reclamanti Balasz Iosif si Balasz Viorica – la Avocat Velicu Daniel

Parata DDM Invest III AG – la ASSET PORTFOLIO SERVICING ROMANIA SRL

http://portal.just.ro/295/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29500000000045516&id_inst=295

4 noiembrie 2021: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii Balasz Iosif şi Balasz Viorica, în contradictoriu cu intimata DDM INVEST III AG, având ca obiect executarea silită ce face obiectul dosarului execuţional nr.131/ex/2021 aflat pe rolul BEJ Şoboleanu Antoniu Dan. Constată prescris dreptul intimatei de a obţine executarea silită a contestatorilor în temeiul titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. 70152491/04.07.2007 încheiat între contestatori şi UniCredit Ţiriac Bank S.A.. Anulează toate actele de executare întocmite în dosarul execuţional nr.131/ex/2021 aflat pe rolul BEJ Soboleanu Antoniu Dan, precum şi Încheierea de încuviinţare a executării silite nr.1247/01.07.2021, pronunţată în dosarul nr.2073/295/2021, de Judecătoria Sânnicolau Mare. 

executat de ddm invest

DDM Invest III AG a reinventat revolutia populara, unind oamenii indiferent unde se afla

DDM Invest II AG face parte din grupul de firme DDM Group AG, cu sediul in Schochenmühlestrasse 4, 6340 Baar, Elveția, fiind reprezentantul DDM în Uniunea Europeană.

DDM Invest III AG actioneaza in Romania ilegal, chiar daca e inregistrata la ANPC in lista acelor arhicunoscuti Recuperatori de Creante.

Toate executarile silite demarate de DMM Invest III AG sunt ilegale

In Romania, DDM INVEST III AG e reprezentata ilegal in fata executorilor, de ASSET PORTFOLIO SERVICING ROMANIA SRL, enitate ce nu detine imputernicire pentru acele acte de dispozitie.

Art. 664 alin.2) Cod.proc.civ. nu ofera posibilitatea ca un creditor sa fie reprezentat de orice persoana, norma excluzand firme precum ASSET PORTFOLIO.

Rationamentul nostru este confirmat si de ICCJ prin Decizia nr. 19/ 19.03.2018 pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in contestatie la executare silita.

Conform deciziei[, În interpretarea și aplicarea art. 664 alin. (2) din Codul de procedură civilă, reprezentarea convențională a persoanei juridice nu se poate face prin mandatar persoană juridică, nici prin consilierul juridic sau avocatul acesteia din urmă, potrivit art. 84 alin. (1) din Cod.proc.civ.

Data deciziei nu importa intrucat cuprinde acelasi rationament invocat de noi.

DDM INVEST III AG sesizeaza executorii judecatresti, cu omisiunea indeplinirii prealabile a unor proceduri legale

Contractele puse in executare sunt lipsite de atributul executorialitatii din cauza nerespectarii formalitatilor privitoare la inscrierea in Registrul National de Publicitate Mobiliara.

Indiferent de aplicabilitate in prezenta cauza, amintim de art. 4 alin (3) din Legea 196/2020, conform caruia Înscrisurile sub semnătură privată care, potrivit legii, sunt valabil încheiate și au caracter de titlu executoriu, pot fi puse în executare numai sub condiția înscrierii în Registru (Registrul National de Publicitate Mobiliara).

Opinam ca atat inainte si ulterior normei juridice amintite, pentru toate înscrisurile sub semnătură privată care sunt titluri executorii, este necesară înscrierea în R.N.P.M., ca și condiție prealabilă începerii executării silite, astfel încât lipsa publicității în RNPM constituie un veritabil impediment la executarea silită.

Codul de procedura civila impune respectarea formalitatilor mai sus amintite, prin Art. 641 intitulat Înscrisurile sub semnătură private. Înscrisurile sub semnătură privată sunt titluri executorii, numai dacă sunt înregistrate în registrele publice, în cazurile și condițiile anume prevăzute de lege. Orice clauză sau convenție contrară este nulă și considerată astfel nescrisă. 

In Timisoara actionam cu drag – avocat specializat in executari in Timisoara, nu doar contra DDM Invest III AG

Sute de dosare de executare anulate, in urma demersurilor ilegale si abuzive deschise de firmele de recuperare a creantelor bancare. Exista zeci de tipuri de executari silite ilegale, desi procesul de anulare a executarii silite poate deeni foarte complex din pricina creditorului ce va intreprinde masuri de aparare agresive.

Reclamant ISFAN EUSEBIU LEONARD – la avocat Velicu Daniel

Parata – INVESTCAPITAL LTD – la KRUK ROMANIA SRL

avocat specializat in executari in Timisoara

http://portal.just.ro/325/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32500000000509913&id_inst=325

1 octombrie 2021: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul ISFAN EUSEBIU LEONARD cu domiciliul procedural ales la Avocat Velicu Daniel în Bucureşti, str. Ienachita Vacarescu nr.48, ap11, Sector 4, în contradictoriu cu INVESTCAPITAL LTD, cu sediul procesual ales la Kruk România în localitatea Târgovişte, Bd. Independenţei nr.2C, jud. Dâmboviţa. Constată prescriptia dreptului de a obtine executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. 804645/30.01.2009. Anulează toate actele de executare silită în dosarul nr. 2468/ex/2021 al BEJ Soames Cosmin Robert. Obligă intimata să achite Bej Soames Cosmin Robert suma de 105,91 lei reprezentând contravaloarea xerocopierii dosarului executional cu titlul de cheltuieli de judecată în sarcina intimatei

Alte solutii contra DDM INVEST II AG

https://portal.just.ro/271/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=27100000000363303&id_inst=271

12172/271/2023 – Judecatoria Oradea

Contestator Sabău Gheorghe Ciprian

Intimata DDM INVEST III AG la AXFINA

DDM INVEST III AG

Hotarâre  5518/2023  29.11.2023 Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatorul Sabău Gheorghe Ciprian în contradictoriu cu intimata DDM INVEST III AG. Dispune limitarea executării silite la suma de 1.196,02 lei, debit rămas neachitat la data de 20.10.2023, data comunicării dosarului execu?ional. Respinge cererea de încetare a executării silite formulată de contestator în contradictoriu cu intimata. În baza dispoziţiilor art. 45 OUG 80/2013 dispune restituirea taxei judiciare de timbru în cuantum de 1.000 lei, la momentul rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Obligă intimata să achite contestatorului suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocaţial. În baza dispoziţiilor art. 717 alin. (2) C.pr.civ. obligă intimata să achite BEJ Ardelean Felix Florin suma de 483,14 lei reprezentând contravaloarea copiei dosarului execuţional. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Oradea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 29.11.2023.

In acest caz, a fost vorba de o actualizare ILEGALA, in timpul executarii silite, pe care am reusit a o anula.

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Noi am invatat sa anulam acest tip de abuzuri, suntem dispusi sa actionam si in cazul tau, sa te scapam definitiv de hartuire si conturi blocate. Ajutandu-te si pe tine, continuand lupta cu abuzul, spre o Romanie mai sigura 

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.
  • https://velicu.eu/stergerea-din-biroul-de-credit-radierea-datelor-biroul-de-credite/

Avocat drd. Velicu Daniel Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu