Statul Roman le-a creat Cetatenilor Daune Morale prin Executari Abuzive

 

daune morale prin executari abuzive

Odata obtinute Daune Morale din Executari Abuzive, omul isi recapata demnitatea, renaste ca catatean

Ca Avocat specializat in executari silite, cand vorbesc de Daune Morale prin Executari Abuzive, ma raportez la o condamnare vadit nedreapta.

Astazi, sarbatorim Învierea Domnului, cea mai mărită, îmbucurătoare şi solemnă dintre sărbătorile anului. Evenimentul are la baza un alt proces, cel mai nedrept proces din era noastra, cu o condamnare pe masura.

Romanii, amarati si fara cunostinte, sunt evacuati cu forta coercitiva a statului din propriile locuinte, in cele mai multe cazuri singurele bunuri de valoare, prin intermediul unor Executari Silite Abuzive.

In Romania, romanii sunt tratati ca niste imigranti, fiind obligati sa plece in alte tari din cauza inactiunii institutiilor nationale precum Banca Nationala a Romaniei. Executorii abuzeaza teribil de grav de rolul lor, instantele cofirmand actiunile acestora in cele mai multe randuri.

Practic, organismele nationale activeaza forta coercitiva impotriva propriilor cetateni doar pentru ca Firmele ce Recupereaza Creante bancare sa obtina profituri fabuloase. E interesant de urmarit si sursa fondurilor investite in aceste creante bancare de recuperatorii de creante.

Debitorii, executati silit abuziv, de Banci sau Recuperatorii de creante, au posibilitatea de a renaste ca Catateni romani si europeni.

Odata obtinuta Anularea executarii silite, demarata cu o vadita rea credinta, se naste dreptul la daune morale prin executari abuzive.

 În perioada aceasta, mi-am readus aminte de actiunea recenta prin care am solicitat daune morale prin executari abuzive.

 

Clientul nostru trece printr-o situatie dramatica – imbolnavit din cauza unui tip clasic de Executari Silite Ilegale.

In anul 2004, clientul nostru a imprumutat de la banca BRD o suma modica pentru diverse cheltuieli.

In anul 2008 a fost inchisa situatia prin restituirea totala a imprumutului, aspect constatat de acel recuperator de creante angajat special pentru situatia clientului.

daune morale din executari abuzive

Pana de curand, Clientul nostru era director la o unitate comerciala, un om de incredere si un parinte model.

Hartuirea psihica, prin zeci de telefoane, declansata de agentii grupului de firme offshore KRUK SA, i-a declansat un episod nevrotic, transformand clientul intr-o leguma.

Clientul a suferit o grava cadere psihica, pe fondul hartuirii declansata de KRUK. Mai mult, prin firma INVESTCAPITAL ltd, a fost demarata o executare silita pentru o suma nedatorata.

Urmarea a fost retinerea din salariu cat si din contul bancar a sumei pretinse de catre INVESTCAPITAL MALTA LTD.

executari abuzive

Ulterior discutiei cu hartuitorul sau, KRUK ROMANIA, clientul s-a internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Dr Alexandru Obregia”.

La scurt timp, a intervenit si incetarea contractului de munca dat fiind imposibilitatea de a mai lucra.

Stresul cauzat clientului de aceasta injusta si nelegala masura a fost fara precedent, de aceea nu va fi suficient sa primim daune morale prin executari abuzive

Dupa 11 unsprezece ani de la inchiderea situatiei, clientului i se retin sume de bani nedatorate si atat de necesare asigurarii traiului ei si mai ales a celor doi copii minori aflati in intretinere.

In prezent, ne plangem instantei de atingerea adusă demnității, onoarei, reputației, vieții sociale și familiale, precum si pentru tulburarea nejustificata a acestora, în urma nerespectării abuzive de catre intimata a recunoasterii inchiderii datoriilor ce puteau decurge din contractul de credit.

Mai mult, a fost demarata abuziv o executare silita vadit rau intentionata si neintemeiata.

Contestatia la executare a fost primul pas pentru a obtine daune morale prin executari abuzive.

Recomandam urmatoarele articole:

 

De ce am solicitat daune morale prin executari abuzive

În fata instantei ne-am prevalat de o răspundere civilă delictuală a firmei KRUK, bazata pe vadita rea – credință a acesteia în demararea unor proceduri de executare silită împotriva clientului.

„ Orice persoană are îndatorirea să respecte regulile de conduită pe care legea sau obiceiul locului le impune și să nu aducă atingere, prin acțiunile ori inacțiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane. Cel care, având discernământ, încalcă această îndatorire răspunde de toate prejudiciile cauzate, fiind obligat să le repare integral ” ( art. 1349 C.civ, ce reprezintă regula generală în materie).

Repararea integrală a prejudiciului presupune înlăturarea tuturor consecințelor dăunătoare ale unui fapt ilicit și culpabil (patrimonial sau nepatrimonial), în scopul repunerii victimei, pe cât posibil, în situația anterioară (restitutio in integrum).

I.C.C.J. a decis că „despăgubirile acordate victimei trebuie să constituie o justă și integrală reparare a pagubei cauzate prin fapta ilicită a autorului”; și, de asemenea, că „este de principiu că victima unui fapt ilicit are dreptul la repararea integrală a prejudiciului suferit” iar întinderea despăgubirilor este determinată de principiile reparației integrale a prejudiciului”.

Pentru acordarea daunelor morale este de asemenea necesară dovedirea îndeplinirii condițiilor răspunderii civile delictuale.

Acele Daune morale din executari abuzive sunt apreciate ca reprezentând atingerea adusă existenței fizice a persoanei, integrității corporale și sănătății, cinstei, demnității și onoarei, prestigiului profesional.

Conform definiției acordare de DEX, prin onorare se înțelege: „reputație, prestigiu, faimă, vază; Integritate morală, probitate, corectitudine; demnitate, cinste; considerație, respect, stimă”.

Percepția individului despre sine constituie un aspect fundamental al personalității acestuia și o componentă indiscutabilă a imaginii persoanei ( proiectată în viața de familie, în viața socială și profesională a acestuia), proteguite de reglementările interne și de art. 8 CEDO.

Prin exercitarea dreptului la Daune Morale prin Executari Abuzive, Cetateanul va reinvia din propria cenusa, isi va recapata demnitatea si poate si … sanatatea.

 

Si eu am fost executat silit recent, in mod ilegal, de functionarii DITL

Desi am anulat Executarea Silita, ponita abuziv de DITL Sector 5, timpul pierdut si stresul generat sunt inconmensurabile.

Ca debitor executat silit abuziv si in calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

 

AI LIBERTATEA DE A CERE SI OBTINE DAUNE MORALE PRIN EXECUTARI ABUZIVE

[contact-form-7 id=”7880″ title=”Formular de contact”]


Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu