Creantele cesionate la KRUK Romania contin falsuri

avocat executari timisoara

Creantele cesionate la recuperatori sunt specializarea noastra, fiecare dosar are o portita, bazata pe un motiv de ilegalitate; Creantele cesionate la KRUK Romania contin falsuri pe care le scoatem in evidenta prin Contestatia la executare.

Va prezentam reusita clientului, in lupta cu creantele cesionate la KRUK Romania

Nici nu a fost nevoie de inscrierea in fals, am convins judecatorul privind necesitatea anularii contractului de credit falsificat, lucru imposibil pentru ceilalti avocati, consultati de client.

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19900000000022914&id_inst=302

MUSCALU IOAN- la avocat Velicu Daniel                              Contestator

KRUK SA PRIN KRUK ROMANIA SRL                                       Intimat

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Constată nulitatea parţială a contractului de credit nr. 2450670/27.04.2007 în ceea ce priveşte persoana contestatorului Muscalu Ioan, pentru lipsa semnăturii. Anulează parţial încheierea de încuviinţare a executării silite, din data de 02.07.2018, pronunţată de Judecătoria Buhuşi, în dosarul nr. 1137/199/2018, executarea silită însăşi şi toate actele de executare silită efectuate în dosarul execuţional nr. 1151/2018 al BEJ Ciobanu Vasile – Bogdan, în ceea ce priveşte pe debitorul contestator, Muscalu Ioan.

creantele cesionate la kruk
creantele cesionate la recuperatori

KRUK a introdus apel, insa degeaba, sentinta a ramas definitiva, dovada regasindu-se aici:

 

Insa, creantele cesionate la KRUK Romania nu se bazeaza doar pe falsuri, ci pe aspecte juridice mult mai grave, care afecteaza increderea cetateanului in sistemul sociopolitic actual.

 

De ce creantele cesionate la KRUK sunt ilegale

Relevant pentru creantele cesionate la KRUK, reamintim dovada sanctiunii acordata de ANPC – 08.08.2018, Bancii BANCPOST din cauza raportului juridic ilicit cu entitati abuzatoare ce profita de slabiciunile sistemului judiciar.

Raportat la competentele extrem de limitate ale ANPC, banca a fost sanctionata  intrucat a cesionat creante bancare entitatii ERB NEW EUROPE FUNDING II BV, ce nu avea dreptul de a desfasura activitati specifice in Romania precum incasarea de dobanzi si / sau penalitati calculate in baza unor contracte de credit.

Cu atat mai mult, KRUK Romania si/ sau KRUK SA nu primesc o creanta executorie, fiind un aspect grav pentru increderea cetatenilor in insusi Statul de Drept si ordinea constitutionala.

Creantele cesionate la recuperatorii de creante in general, creantele cesionate la KRUK Romania in special, nu corespund vointei legiuitorului privind activitatea institutiilor financiar bancare.

 

Creantele cesionate la Recuperatori schimba natura juridica a sistemului financiar bancar

KRUK Romania confirma in fiecare proces ca a demarat executarea silita in mod ilegal, pe fondul in care invoca chestiuni nedovedite.

KRUK ROMANIA SRL face parte dintr-o grupare transnationala de corupere a sistemelor nationale, cu evitarea achitarii a zeci de taxe catre bugetul de stat dovada fiind acordul ilicit sanctionat de ANPC pe 8 august 2018, in urma curajului dovedit de un functionar din cadrul ANPC Constanta ce a exercitat procedura Avertizorului public in interes public.

KRUK SA, infiintata in Polonia, a dat nastere antitatilor PROSPEROCAPITAL SARL, SECAPITAL SARL si INVESTCAPITAL LTD.

KRUK are legaturi directe cu entitatile sanctionate, asa cum reiese din acordul de cesiunea a creantelor din 20 mai 2016.

Daca esti interesat de Creantele cesionate la KRUK, te vor interesa si urmatoarele articole:

 

Norma de la art. 58 alin. 5) din OUG 52/2016 prevede o interdictie: contractele de credit, contractele de ipotecă, precum și orice alte înscrisuri care au caracter de instrumente de garantare a respectivelor credite, încheiate la solicitarea creditorilor, NU REPREZINTA TITLURI EXECUTORII în cazul în care cesionarul este o entitate ce desfășoară activități de recuperare creanțe, are ca fundament esenta activitatii autorizate de ANPC.

A recupera creante presupune o activitate efectuata in numele si pe seama creditorului, pe baza unor contracte de mandat s.a., nicidecum eforturi pentru a colecta bani pentru sine, ulterior investirii a unor sume modice prin achizitia de creante bancare.

In urma conspectarii tabloului oficial al ANPC si a celor publicat de BNR pe site-urile oficiale rezulta ca entitatea KRUK SA, persoana nerezidenta, este autorizata sa desfasoare DOAR activitati de recuperare de creante la nivelul Romaniei.

Autorizarea de ANPC la nivelul Romaniei de a defasura activitatea de recuperare creante aduce in discutie ce activitate poate desfasura si ce activitate permite achizitia de creante printr-o forma de investitii.

Activitatea in legatura cu care KRUK Romania a intrat in supravegherea ANPC este cea privind – Activitati ale agentiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului 8291. Aceasta clasa include colectarea platilor pentru pretendenti si remiterea platilor colectate catre acestia, cum sunt serviciile de colectare a facturilor sau a datoriilor.

Astfel, daca ne intrebati de ce creantele cesionate la KRUK nu pot fi puse in executare, raspundem ca anterior interdictiei, nu exsta text de lege care sa permita o asemenea derogare de la normele de ordine publica, ce formeaza legislatia financiar bancara.

 

Este inadmisibila situatia in care creantele cesionate la recuperatori sa ocoleasca zeci de proceduri legale oferindu-i unei entitati nerezidente dreptul ilegal specific unei institutii financiar bancare.

Nu credem in creantele cesionate catre KRUK, nu permitem o asemenea frauda.

In sens contrar, nu ar avea niciun rost sistemul legislativ extrem de complex in jurul institutiilor financiare ce opereaza la nivelul tarii noastre.

Raportat la interesul public pe care o prezinta activitatea de creditare, orice modificare in privinta drepturilor consumatorului sunt obligatorii atat pentru contractele de credit ce vor fi incheiate dar si pentru cele in vigoare, atat pentru executarile silite incepute anterior intrarii in vigoare cat si pentru cele viitoare.

Legislatia aferenta, domeniului creditarii – stalpul societatii socio politice actuale, este formata din NORME IMPERATIVE, DE INTERES PUBLIC, ce fac parte din Dreptul Public.

In dreptul public, in comparatie cu dreptul privat, doar institutiile, reglementate expres, sunt aplicabile.

Creantele cesionate la KRUK nu beneficiaza de aceleasi norme juridice aplicabile institutiilor de credit.

Daca esti executat silit de KRUK sau/ si de alt recuperator de creante, un Avocat specializat in executari silite va sti ce e de facut.

 

In calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

TE-AI LOVIT DE CREANTELE CESIONATE LA KRUK ? STERGE CU ELE PE JOS !

 

Sunt genul de avocat care se implica total in cauzele clientilor, dovada procedura demarata la Curtea Constitutionala impotriva legii popririi. Mi-as dori sa opresc toate executarile demarate de aceste firme suspecte.

 

Poprirea tertilor – legea popririi – este neconstitutionala


Avocat drd. Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii 

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind evidenta importanta subiectelor abodate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.