CLARET EURO CREDIT obligata sa taie dobanda IFN abuziva 365 % /an

CLARET EURO CREDIT

In timp ce in politica, stanga paseaza la dreapta, si invers, obligatia de a interveni in ce priveste dobanda IFN din contractele de imprumut, CLARET EURO CREDIT isi face de cap ca intr-o jungla urbana.

CLARET EURO CREDIT impune in mod abuziv , cu titlu general valabil, dobanda abuziva de 365% pe an. Da, ati citit bine, intr-un singur an, debitul creste de 4 patru ori aproape. Imaginati-va pe parcursul a 3 trei ani cat ar ajunge dobanda . . .

Clauzele abuzive, amintite mai sus, se regasesc in executarile silite ale recuperatorilor de creante, generand in anumite cazuri, cresterea si de 100 o suta de ori a debitului imprumutat.

 

Cum a ajuns CLARET EURO CREDIT sa fie condamnata sa elimine clauzele abuzive

In primul rand, clientii nostrii au constientizat abuzul comis de CLARET EURO CREDIT, la semnarea contractului.

In al doilea rand, clientii nostrii au stiut ca trebuie sa apeleze la un Avocat specializat in executari silite.

In al treilea rand, CLARET EURO CREDIT da dovada de un canibalism evident, preferand sa insele clientii decat sa activeze in mod echitabil.

DOBANDA IFN e impusa abuziv

DOBANDA IFN e abuziva in toate contractele de credit, incheiate de debitorii persoane fizice cu institutiile financiar nebancare.

In ce priveste CLARET EURO CREDIT, dobanda penalizatoare a fost in mod abuziv la art. 2 – Conditii si costuri, Sectiunea 2.2 – Dobanzi, punctul 2.2.5.

Dobanda IFN e abuziva, nu doar in ce priveste CLARET EURO CREDIT

Dobanda IFN indeplineste toate conditiile enuntate de Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre profesionisti (IFN-uri) si consumatori, si anume:

a) Clauzele abuzive din contractele bancare nu au fost negociate.

b). Clauzele inserate sunt contrare exigentelor impuse de buna-credinta,

c). Clauzele considerate a fi abuzive creeaza, in detrimentul consumatorului, un dezechilibru semnificativ intre drepturile si obligatiile partilor.

d) Clauzele nu se circumscriu notiunii de “obiect principal al contractului” .

Succesul clientilor nostrii se datoreaza exclusiv acestora, intrucat au apelat la justitie

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000627551&id_inst=301

Reclamant Pantazi Nicusor – la Avocat Velicu Daniel

Parat CLARET EURO CREDIT IFN SA

termen 26.02.2020 : Admite cererea de chemare în judecată. Constată caracterul abuziv si nulitatea absolută a clauzelor referitoare la rata dobânzii penalizatoare prevăzute în art. 2.2.5 din cuprinsul contractelor de credit de nevoi personale cu garantie auto nr. 392 si nr. 660 din datele de 28.05.2015, respectiv 26.11.2015. 

CLARET EURO CREDIT

DOBANDA IFN

Reclamant DRAGHICI ALEXANRU – la Avocat Velicu Daniel

Parat CLARET EURO CREDIT IFN

http://portal.just.ro/122/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19200000000058388&id_inst=122

Solutie : Admite în parte cererea formulată de reclamantul Drăghici Alexandru împotriva pârâtei Claret Euro Credit IFN S.A. Constată caracterul abuziv şi nulitatea absolută a clauzei privind dobanda IFN penalizatoare de la art. 2, pct. 2.2. Dobânzi subpunctul 2.2.2., conform căreia dobânda IFN penalizatoare este de 365% pe an, reprezentând 1% pe zi de întârziere, din contractul de credit pentru nevoi personale cu garanţie auto nr. 1108/20.09.2016 încheiat între părţi. Obligă pârâta la recalcularea debitului şi a dobânzilor datorate de reclamant fără aplicarea clauzei de la pct. 2.2.2. din contract. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 1000 lei cheltuieli de judecată (onorariu avocat). 

claret euro credit

Iti recomandam si urmatoarele articole:

Si eu am fost executat silit in mod ilegal.

Desi am anulat Executarea Silita, timpul pierdut si stresul generat sunt inconmensurabile.

Ca debitor executat silit abuziv si in calitate de Avocat specializat in executari, eu stiu perfect ce simti si, in special, ce trebuie facut.

Avocat Velicu Daniel – Cabinet Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

  • Prezentul articol – DOBANDA IFN – face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.