Un Avocat Specializat in EXECUTARI SILITE te poate ajuta sa castigi contra KRUK

Un avocat specializat in Executari Silite te poate ajuta sa afli cum castigi procese contra KRUK sau contra altor recuperatori de creante. Conditia succesului impotriva KRUK Romania rezida si in colaborarea dintre Avocatul Specializat in Executari Silite si Contestator. Afla cand si daca Kruk te poate executa silit.

avocat specializat in executari silite

Debitorii, executati silit abuziv de KRUK sau alti Recuperatori, trebuie incurajati si sustinuti de oricare Avocat specializat in Executari Silite

Un Avocat Specializat in Executari Silite iti poate deschide mintea. Poti afla cum castigi procese contra KRUK si, mai ales, cand si cum Kruk te poate executa silit.

Eu sunt primul avocat care a identificat si expus in public situatia recuperatorilor de creante, investitori neautorizati in Romania. Niciun alt avocat, asa zis specializat in executari silite, nu a identificat sau / si criticat executarea silita pentru acest motiv. 

Daca esti executat silit si te opui prin contestarea executarii silite, devii un cetatean model.

Simpla nesupunere la abuz te transforma intr-o persoana demna de respectul meu.

Imi doresc sa te ajut neconditionat. Urmaresc sa anulez Poprirea Contului bancar sau Masura de poprire transmisa angajatorului.

Sunt interesat extrem de mult de Executarea Silita Imobilira, sa te salvez de o eventuala vanzare abuziva a locuintei tale la licitatie publica.

In acest sens, iti ofer o parte din cunostintele mele pentru a te ajuta sa obtii Anularea Executarii Silite.

Poti afla cum castig procese contra KRUK ori cu alti recuperatori de creante.

Cred cu tarie ca Abuzul se poate combate prin Contestarea Executarii Silite.

1. Sunt asaltat de mesaje si apeluri din partea consumatorilor executati silit abuziv, dezamagiti de Avocatii lor.

2. Mai mult, sunt contactat si de avocatii care nu sunt specializati in Executari Silite. Acestia au fost angajati sa anuleze Executarea Silita Ilegala, desi nu sunt specializati.

Eu le raspund tuturor.

Celor din prima categorie le spun ca nu accept procese impotriva altor avocati, rolul meu este de a ajuta contestatorii sa castige Procesul contra KRUK. Nu sustin si nu incurajez, sub nicio forma, razbunarea sau orice alta forma de a face rau cuiva.

Trebuie doar sa fi atent la cum arata contestatia facuta de avocat. Suna-l, mergi la biroul lui, cere-i o copie, citeste-o, discuta cu avocatul pe marginea motivelor de ilegalitate criticate. Transmite-i articolul nostru 50 TIPURI DE EXECUTARI SILITE ILEGALE. Oricare din cele 50 de motive, odata identificat in al tau dosar, te va salva.

Ajuta-ti Avocatul, ajutandu-te pe tine.

Te poti consulta si cu mine, iti pot raspunde pe WhatsApp – 0729108050, Facebook sau e-mail. Imi doresc sa te ajut oricat de mult pot pentru Anularea Executarii Abuzive.

Celor din a doua categorie le raspund ca in calitate de specialist in apararea si promovarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor, sunt oricand la dispozitia lor.

Si eu am fost executat Silit Abuziv. Vezi AICI cum am scapat de propria executare.

Stiu ce inseamna sa ai conturile bancare blocate la cererea pretinsului creditor.

Cunosc sentimentul nesigurantei si frica, generate de accessarea abuziva a fortei coercitive a statului impotriva ta

Sunt singurul avocat care ajuta alti avocati sa castige contra KRUK sau impotriva altor recuperatori.

Avocatii, care lupta pentru Anularea Executarii Silite abuzive, trebuie ajutati si chiar promovati.

Cabinetul de Avocatura Velicu Daniel ofera servicii specializate pentru Contestarea Executarii SiliteUn avocat specializat in executari silite te poate ajuta sa afli cum castigi procese contra Kruk 

Inca din anul 2005, de cand am pasit pentru prima data in Palatul Facultatii de Drept, ca student, mi-am propus sa promovez si sa apar DREPTURILE si LIBERTATILE cetatenesti.

Intr-o societate intemeiata pe valorile democratiei şi ale statului de drept, AVOCATUL are un Rol Esential. Cred ca Avocatul este indispensabil justiţiei şi justiţiabililor şi are sarcina de a apăra Drepturile şi Interesele acestora.

Sunt un Avocat Specializat in Executari Silite, orice dosar de executare e o provocare pentru mine. Anularea Executarii Silite este scopul Contestarii Executarii.

Castig contra KRUK sau impotriva Recuperatorilor de Creante precum INVESTCAPITAL LTD ori PROSPEROCAPITAL SARL si vreau sa ajut oricare persoana de buna credinta, ce e sugrumata de abuzul Executorilor judecatoresti.

Valorile pe care mi le-am insusit si pentru care pledez sunt :

– Increderea in actul de justitie si in eforturile pe care le depun;

– Probitatea profesionala (cunoasterea in detaliu a doctrinei, practicii judecatoresti si a legislatiei);

– Excelenta – un avocat de succes este acela care schimba paradigma negativa din domeniul judiciar.

Onorariul pe care il solicit este pe masura specializarii si eforturilor dedicate fiecarei cauze in parte. Totusi, onorariul se recupereaza de la creditorul abuzator, constituind cheltuieli de judecata.

Mai mult, promovez proiectul Avocat Online, respectiv dreptul cetatenilor de a beneficia GRATUIT de Consultanta Juridica.

Asigur zilnic Ajutor probono debitorilor executati silit abuziv.

Aloc lunar sute de ore pentru informarea cetatenilor asupra modului in care se poate lupta contra abuzurilor executorilor judecatoresti.

Procese castigate contra KRUK sau INVESTCAPITAL, PROSPEROCAPITAL si SECAPITAL de avocatii specializati in executari silite

avocat specializat in executari silite

Un proces contra KRUK, sau impotriva entitatilor infiintate de gigantul KRUK, e o provocare in sine. Pentru a afla cum castigi procese contra KRUK, informeaza-te asupra acestei entitati offshore de la un avocat specializat in executari silite

Conditia succesului rezida in cunoasterea grupului KRUK si a modului in care actioneaza. Un avocat specializat in executari silite are dueluri in mod constant cu grupul de firme KRUK.

In 1998, Piotr Krupa şi Wojciech Kuznicki au fondat compania KRUK în Wroclaw (Polonia).

Înca din anul 2007, KRUK și-a consolidat prezența în regiunea EMEA. (EMEA este acronimul pentru expresia în limba engleză Europe, the Middle East and Africa, în traducere Europa, Orientul Mijlociu și Africa)

După intrarea cu succes pe piața din România – 2007, a devenit imediat unul dintre jucătorii de top de pe piata.

Desi, KRUK are capital strain, trebuie sa respecte legislatia din Romania precum si cea europeana.

Succesul KRUK in Romania se datoreaza si faptului ca debitorii nu au reactionat corespunzator la formele de executare silita incepute de Recuperatorii de creante SECAPITAL ltd, INVESTCAPITAL MALTA sau PROSPEROCAPITAL sarl.

Foarte putini debitori, procentual vorbind, au apelat la CONTESTAREA EXECUTARII SILITE.

In schimb, foarte multe persoane executate de acesti recuperatori de creante au reusit sa anuleze formele de executare silita.

Evident, la cauzele mai sus amintite, succesul KRUK se bazeaza si pe incalcarea legislatiei relevante executarii silite.

KRUK sau alt Recuperator de creante a demarat o executare silita nelegala ? Kruk te poate executa silit ? Raspunsul se gaseste in intuitia unui Avocat specializat in Executari Silite

 

FORMULAR PENTRU IDENTIFICAREA UNEI EXECUTARI SILITE ABUZIVE DE UN AVOCAT SPECIALIZAT IN EXECUTARI SILITE


Cabinet Avocat Velicu Daniel    0729108050    avocat@velicu.eu    Fax 031 420 8364

  • Informatii utile
5
Sending
User Review
5 (1 vote)