avocat@velicu.eu

031.420.83.64 | 0729.108.050 | Fax 031.420.83.64

Avocat online

Sustinem si promovam Dreptul tau la Asistenta Juridica Gratuita – prin Avocat Online |  Avocatura Online –  Daniel Velicu & Asociatii

Ai o problema la care ai nevoie de solutii juridice ? Daca nu-ti permiti un avocat, ai dreptul la Ajutor Public Judiciar, noi credem in avocatura online.

” Avocat Online ” e un proiect prin intermediul caruia poti primi gratis Asistenta juridica, prin raspunsuri juridice online.

Trimite-ne mesajul tau si datele de contact si poti primi consultanta juridica gratuita de la Cabinet Avocatura Daniel Velicu & Asociatii 

 

Asistența Judiciara Gratuita trebuie vazuta ca un drept fundamental care garantează accesul la justiție și permite o apărare concreta.

Justițiabilii, care isi cauta dreptatea in justiție, au nevoie de sfaturi juridice inca din primii pasi facuti in proces. 

Accesul la Justitie poate fi realizat numai prin asigurarea unei asistențe juridice profesionale din partea unui avocat, incepand cu procedura prealabila și până la finalul procesului.

Avocatul, indiferent ca este sau nu implicat Pro bono, poate ajuta enorm, cuvantul sau putand aduce dreptatea persoanei vatamate.

Avocații reprezinta elementul esențial în protejarea dreptului de acces la justiție prin acordarea de asistentă juridica gratuita.

Asistenta juridica ar trebui să fie acordată gratis tuturor persoanelor cu venituri scazute, indiferent de reședință sau naționalitate.

Asistența unui Avocat trebuie considerată drept o garanție procesuală prioritară.

Conform Conventiei Europene a Drepturilor Omului, orice persoană acuzată ca a comis o faptă penală are dreptul gratuit la un Avocat.

Dacă respectiva persoană nu are mijloace suficiente să plătească pentru asistenţa judiciară, aceasta trebuie să îi fie oferită gratuit.

Liberul acces la justiție este garantat pentru fiecare persoană, fără a se ține cont de statutul social ori de poziția economică a acesteia.

Acest drept fundamental este considerat unul dintre pilonii principali ai statului de drept, fiind respectat si prin Asistenta Juridica Gratuita.

Cabinet de Avocatura Daniel Velicu & Asociatii

0729108050

avocat@velicu.eu

4 thoughts on “Avocat online

 1. Buna ziua,
  Am rugamintea de a-mi preciza concluzia spetei urmatoare:
  Tatal meu a achizitionat un imobil inainte de a doua casatatorie (clar este bun dobandit dinaintea casatoriei si actuala sotie nu are dreptul,daca gresesc va rog sa ma corectati),problema mea vine in legatura cu un al doilea imobil achizitionat prin credit ipotecar inainte de a doua casatorie,jumatate fiind achitat cash de la inceput si pe cealalta jumatate exista acest credit ipotecar contractat inca dinaintea casatoriei,insa,avand in vedere ca jumatate din imobil se achita in timpul celei de a doua casatorii,actuala sotie are dreptul la acest imobil?
  Daca da ,in ce procent? Mai ales avand in vedere ca jumatate a fost achitat inainte de casatorie cash?
  Va multumesc si sper sa fi inteles situatia mea.
  Cu respect!

 2. BUNA ZIUA, AM RUGAMINTEA SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS . SUNT FIRMA PRIVATA SI AM UN CONTRACT CU PRIMARIA CARE EXPIRA, PT PRELUNGIREA LUIE NEVOIE DE LICITATIE SAU SE POATE PRELUNGI ALTFEL ? VA MULTUMWSC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error: Continutul este protejat prin drepturile de autor !