AGIO Wierzytelnosci Plus e o firma fantoma sau Recuperator in ilegalitate

Esti executat de recuperatorul AGIO Wierzytelnosci plus ?

Informeaza-te, intrucat poti fi executat silit abuziv de acest recuperator de creante, o alta firma fantoma, cu nume imposibil de pronuntat – AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety.

AGIO pe plan local si international

Pentru a intelege de ce esti executat de AGIO Wierzytelnosci, o alta firma fantoma, trebuie cunoscut istoricul acestei entitati.

AGIO e un grup specializat în servicii de management al activelor, infiintat in Polonia. Grupul AGIO a infiintat AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety .

AGIO Wierzytelnosci Plus e o simpla firma de apartament, cu sediul in Dluga 16, 00-238, CUI RFI 888 Varsovia, fara activitate.

Grupul AGIO oferă servicii societăților de toate dimensiunile – de la societăți de vârf, listate la bursă, până la întreprinderi mici și mijlocii.

Asta nu inseamna ca AGIO Wierzytelnosci Plus este o firma ce actionaza legal in Romania, dimpotriva, ulterior castigarii proceselor contra acestei firme, indraznesc sa afirm ca e o firma fantoma.

In Romania, AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety este reprezentată de KI DEBTSERVICE SRL in acte dar este reprezentata in fapt de FORTUNATO in Romania

AGIO Wierzytelnosci  nu desfasoara activitate in nume propriu

Esti executat silit de AGIO Wierzytelnosci Plus ? Cerceteaza dosarul de executare caci poate fi un abuz

Pot fi multe motive pentru care este executat silit de AGIO Wierzytelnosci Plus in mod ilegal.

Suntem promotorii devoalarii tuturor executarilor silite ilegale.

Am expus public cel putin 50 de tipuri de Executari Silite ilegale.

Mai mult, am cercetat, identificat si expus in public in premiera activitatea clandestina a recuperatorilor de creante, entitati offshore neautorizate in Romania ca investitori (in creante bancare).

Ramane ca tu sa citesti, sa intelegi si sa actionezi pentru a-ti apara bunurile de recuperatorul AGIO Wierzytelnosci Plus sau alt recuperator de creante.

Indiferent daca este un client sau nu, cat timp esti executat silit de AGIO Wierzytelnosci Plus noi va expunem cele mai frecvente motive pentru care instantele au anulat executarea silita:

1. Executarea silita este demarata abuziv executor, la cererea unei entitati ce nu detine capacitate procesuala de a investi in creante bancare

Creditoarea AGIO Wierzytelnosci se pretinde veritabila institutie financiara sau investitor, desi nu este autorizata de BNR pentru asemenea activitati, cesiunea de creanta efectuandu-se contrar principiului capacitatii speciale de folosinta. Intimata plateste 3 % pe credite, activitate specifica unui investitor.

2. Lipseste notificarea efectiva a debitorului cedat asupra cesiunii de creanta.

Notificarea debitorului privind cesiunea de creanta este esentiala raportat la art. 663 alin. 5 Cod.proc.civ. si la legislatia specifica activitatii din sistemul financiar bancar, in masura in care cesionarii ar fi actionat legal in Romania.

3. Intreaga procedura de executare silita este desfasurata vadit ilegal, din cauza neachitarii taxei judiciare de timbru

AGIO Wierzytelnosci este obligata sa achte taxe in Romania, precum taxa judiciara de timbru. Intrucat este o firma offshore, AGIO Wierzytelnosci este obligata sa achite taxa judiciara in contul directiei competente, a unitatii administrativ teritoriale pe raza careia are sediul instanta de executare.

4. Cesiunea de creanta nu a dus la transferul atributului executorialității creanței in urma raportului dintre institutie bancara, IFN sau alt recuperator de creante si AGIO Wierzytelnosci

AGIO Wierzytelnosci nu este nici banca, nici IFN, ci doar o firma fantoma ce bantuie conturile romanilor necajiti, uitati de autoritatile Statului Roman. Mai mult, conform art. 58 alin.5) din O.U.G. nr. 52/2016 „Contractele de credit, contractele de ipotecă, precum şi orice alte înscrisuri care au caracter de instrumente de garantare a respectivelor credite, încheiate la solicitarea creditorilor, nu reprezintă titluri executorii în cazul în care cesionarul este o entitate ce desfăşoară activităţi de recuperare creanţe”. Privind creditele cesionate catre acest tip de firme, te pot interesa si urmatoarele articole:

5. Intimata AGIO Wierzytelnosci a fost reprezentata ilegal in fata executorului, de o entitate ce nu detine dreptul a face acte de dispozitie si/ sau de un avocat care nu avea imputernicire avocatiala emisa pentru acele act de dispozitie.

In privinta acestui viciu, Decizia ICCJ nr. 9 / 2016 obliga instanţele sa tina cont de o Regula fundamentala in care Cererea de chemare în judecată şi reprezentarea convenţională a persoanei juridice în faţa instanţelor de judecată nu se pot face prin mandatar persoană juridică, nici prin consilierul juridic sau avocatul. Pentru a obtine stoparea abuzului, debitorul trebuie sa fie atent si activ caci acest aspect nu este invocat din oficiu de judecator.

6. Masura popririi conturilor bancare si/ sau a tertilor ce datoreaza bani contestatorului a fost efectuata abuziv, fara o cerere expres formulata in acest sens de creditor.

AGIO Wierzytelnosci ajunge in conturile debitorilor in mod ilegal, nu doar pentru ca este o firma fantoma, ci pentru ca in cererea de executare silita, nu a precizat forma de executare silita constand in poprire. In urmatoarele articole am devoalat intreaga fraudare a legislatiei aferente executarilor silite, prin masura popririi:

Executari silite anulate pe banda rulanta, demarate de recuperatorul AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS

Judecatoria Constanta

Contestator: SANDU CONSTANTA la avocat Velicu Daniel

Intimata: AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS NIESTANDARYZOWANY FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIETY

Solutie : Anulează executarea silită şi actele de executare efectuate în ceea ce priveşte debitul principal şi accesoriile aferente ratelor de credit scadente până la data de 18.02.2016. În baza art. 45 alin. 1 lit. f din OUG nr. 80/2013 dispune restituirea, către contestator, a sumei de 500 lei, achitate de către aceştia cu titlu de taxă judiciară de timbru, conform OP Nr. 16/01.09.2019, sub condiţia rămânerii definitive a hotărârii.

http://portal.just.ro/212/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21200000000481464&id_inst=212

Indiferent de motiv si numarul motivelor pentru care esti Executat de AGIO in mod abuziv si nelegal, CONTESTAREA EXECUTARII SILITE si ANULAREA CLAUZELOR ABUZIVE reprezinta solutia.

In calitate de avocati specializati, luptam contra abuzului de putere, regasit din plin in activitatea bancilor, a IFN-urilor si a satelitilor – recuperatorii de creante. Ne dorim ca Romania sa devina o tara sigura, unde sa te poti dezvolta social, profesional si spiritual. Ajutandu-te si pe tine, vom face un pas mic dar important, in drumul spre o tara mai curata, mai sigura.

COMPLETEAZA FORMULARUL DACA DORESTI SA NU MAI FI EXECUTAT DE AGIO WIERZYTELNOSCI PLUS


Avocat drd Velicu Daniel – Cabinet de Avocatura Velicu & Asociatii

0729108050 avocat@velicu.eu
  • Prezentul articol face parte dintr-un blog juridic, fiind destinat informarii publice. Informatiile expuse aici, cat si in restul site-ului, sunt efectul exprimarii exclusive a dreptului la opinie profesionala, fiind importanta departajarea de orice forma de publicitate. Orice terta persoana va putea folosi informatiile expuse aici prin asumarea propriei sale raspunderi.